Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovime ce izgubiti simboliku i razlog zbog kojeg ljudi tu dolaze
Upravo tako. Kakva glupost.
Ovaj most su srušile komunjare i prevarili nas demokrate iz Zagreba i Ravne Gore kao nikada prije. Mislili smo da će na sjever jer nemaju drugog izlaza a oni preko noći na drugu stranu preko rijeke i razbiše nam Ravnogorske demokrate ko bunde. Nikada vam nećemo zaboraviti ukidanje NDH i Waffen SS Srbije, đubrad komunistička, bosanskohercegovačka!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zar to nije bila atrakcija?
Bilo bi pametnije da su odmah pored njega napravili isti samo nesrusen
ovo je odgovor na peljeski most :) :) :)
Jul Briner na aparatima....... :(
Koja glupoooooooost Bice to samo gomila zeljeza, ovo je bosnjacki smisao za turizam tobejarabiiiiiiii
Ko je dao sadaku za ovo a ko je pokupio kajmak za radove ?
... i poslaćemo izvinjenje nacistima što smo ga srušili. Sad su nam saveznici.
Ovi novi fašisti hoće da unište svaki spomenik borbe protiv fašizma. Ali doći će i njima kraj. To je spomenik bagro i to ostavi tako, a ako hoćeš pravi novi gdje je potrebno. Ima mjesta koja vape za mostovima i mostićima. Sa tim parama se može nekoliko potrrbnih manjoh naptaviti.
Otvorite par agencija u Njemačko i Austriji i eto turista.. Biti će oduševljeni ponudom.
Ko će to da plati?
Obojiti u zeleno sa žutom ogradom, nazvati ga handžar ustašama i partizanima a posvetiti ga Aliji u čast žrtvama logora tzv armije. Pravo gradanski i šerijatski.
DOBRO STE SE SJETILI DEBILI
Zvat će se šehidski most a obiljažavat će stradanje Hrvata u logoru tzv armije bh.
Bolje ga dati Romima neka ga odnesu u sekundarne sirovine
Ne znaju napisati clanak:) Rekostruisu improvizivani mali partzanski koji je voda odnijela prije 30 godina. Kao na drugoj slici...on ce se ponovo spojiti da se moze turisticki prelaziti kao sto je bilo i do 92-e, a stari ostaje gdje i jeste. I teba taj mali pored spojen uz stari rekonstruisati i spoijti obale tj. Ppartizanski prolaz
Fala.
Ranjenici su prešli ...na sigurnom su. Nepriatelj poražen, diži most
Najhumanija bitka u WW2,