Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prestanete pričati o ravnopravnosti naroda i počnete se zalagati za ravnopravnost pojedinca/građana, onda ćete moći možda i reći da ste nosioci Evropskih vrijednosti. 😊
Svi nešto kmeče kako ih Bošnjaci ugrožavaju. Šta će biti poslije sljedećeg popisa kada Bošnjaka bude 60%?
Biti će samo više krezube, nepismene i siromašnije mase tupoglavih... Čega se pametan stidi, time se budala ponosi...
Na čemu je ovaj Tomić? Iz čega se uopšte crpi ideja o Hrvatima kao "nositeljima europskih vrijednosti" u BiH? Pa nije sva Evropa Orban i Geert Widers. Dao bih vam ja TV kanal na hrvatskom odmah sad i neka taj kanal živi od VAŠE pretplate, a onda bih prvo tražio da se pretrese od vrha do dna u cijeloj državi koliko Hrvata bere platu s državnih jasli pa da to malo poravnamo s popisom stanovništva!
Jedan broj komentatora Bošnjaka javlja se samo da primitivno izvrijedja Srbe i Hrvate. Volio bih znati da li su to naši iz dijaspore, ili ovi domaći što sanjaju malu islamsku državicu, ili što je najvjerovatnije, budaletine koje ništa ne razumiju. Kada bi to bilo moguće, takve bi bilo sevap odmah mobilizirati u jurišne odrede ako dodje do novog rata. Meni se lično jako gade, zato sam se odlučio na komentar.
istina nekad vrijeđa no opet je istina
Ne smeta ti kada tebe ujke i djikani izvrijedjaju na najgori moguci nacin? E moj mazo-bosnjo, idi im i lizi pakas da se ne bi uvrijedili.
Hrvati bi ovim skupovima da rijese pitanje nacionalne sigurnosti naroda koji defakto i dejure nestaje tako sto ce ako ostane samo jedan hrvat imati isti broj mjesta u parlamentu ko i 1.5 milion Bosnjaka. Ovi idioti nisu svjesni da je vise Roma u BiH nego Hrvata.
Bosanaca ima vise od hrvata a nisu priznati.
Bravo legendo: Profesor Filozofskog fakulteta u Sarajevu Ugo Vlaisavljević rekao je da zbornik ima 600 stranica. lol
Neko od govornika zagrmi za "za dom spremni", a čiča iz zadnjeg reda dobaci, jel za starački.
Dobro je da ima ocak kljiks. Da se vidi kakvi ste kerovi
"Bosnu u Europu nece voditi sljednici i stopanici pocinilaca Udruzenog zlocinackog poduhvata, ratnih zlocinaca,hulja, ubojica nejaci, rusitelja bogomolja " .
"Bosnu u Europu nece voditi sljednici i stopanici pocinilaca Udruzenog zlocinackog poduhvata, ratnih zlocinaca,hulja, ubojica nejaci, rusitelja bogomolja " .
Skutorijada u parlamentu....
Ali mora da taj duh pobjegne kad ugleda Sabiju u kuci , tako da sumnjam da se usudi tako cesto vratiti kod Baketa
Jaci duh od navedenog,Alija je rahmetli bio povuceniji,obazriviji pored komunjara. Danas mi muslimani nemamo cega da se bojima ni stidimo,jasno zelimo da kazemo da zelimo normalnu drzavu blagostanja cijelog ummeta.
i Alija se u grobu okrece kad vidi sta ovaj njegov radi :/
zašto ? pojma nemaš šta pišeš
Ovo je dokaz da je Bakir Izetbegovic radio dobar posao ,jer UZP nije uspio u svoj namjeri !