Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mu rijecnika. Papan pravi. I ovakvi uredjuju drzavu.
Pa sta je sporno? Kada HDZ preko Smita ponizava Bosnjake to je ok, kada HDZ hladno blokira FBiH i to je ok! Svaka cast momak, sa gospodom gospodski sa stookoom...
Ti si Papan Papin
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A zašto bi papa prelazio na Island?
ništa nekontam, pa prije koji dan fudo i trojka idu čoviću u Mostar na noge,sad u Zenici neće sa njima?
Zenica =/ ZDK
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ambiciozni dječače. Mensečini, ugrist ćeš se za taj nepristojni jezik- I prije toga bi se trebao izvinut. Zašto Papu diraš? A, šta da ja neku vašu "građansku" svetinju tako uvrijedim?! Digli biste se na sve četiri... I, naravno, po Ustavu Hrvati moraju imat ministarstvo u ZE-DO kantonu. i, imat će, vidjet ćeš. Vrati se ti ovcama, nije politika za tebe.
Razumijem da u ovoj Bosni ima milion onih koji nemaju IQ veći od 20 ali zašto KLIX i ostali mediji posvećuju prostor ovakvim i sličnim?!?!?!?!?!?
Kakva j propast je ova država, sramota me što sam kročio u ovu močvaru odvratnu od države.. Zamisli, lik spominje dragog Papu, pa ljudino klekni i traži oprost, spominjati svetinju bez obzira koja to vjera bila, može samo ortodoksna seljačina!!!!
Koji debilni komentar!!! sad bi svi nesto bili duhoviti i pametni, a u biti samo pokazuju koliko su nepodobni da budu u politici. Mise da ce biti simpa ako pocnu Dodikov nacin komunikacije, od zla oca od gore matere, kazu kod nas. Olos.
Najviše se laže pre izbora, u ratu, posle lova ali u Bosni i posle izbora
Što su se seoski botovi iz Hercegovine napucali pa dogovoreno negativno lajkaju.Eto vam vaš HB portal pa tamo svršavajte UZP
Ovo je trebalo davno nekad kazati Hrvatima u Bosni jer ovako Hrvati rade u Hercegovini gdje su oni vecina nor. Stolac
sta reci, drugi covjek stranke
Ne znam šta skičite i šta je uvrijedljivo u ovom, pokušao čovjek objasniti koliko je to "Nikad"
A svima kojima su ovom izjavom povrijeđena nježna osjećanja za oporavak predlažem da poslušaju random govor Z.Milanovica ili prosurfaju forumom herceg-bosna
Svaka čast Kenane konačno da neko poslije Komsica pokaze zube HDZ
Jel ovo ta osmorka??? Ovi se neće moći dogovoriti ni oko tablice množenja a kamo li da budu dio vlasti...
Brutalan čovjek. Miriše na suživot.
Ovaj, sto je rekao za papu... je iz SDA koji nije u vlasti...haha
Eh i ovome ja pricam. Hdz sada hoce sve a glupi bodnjooooci se medjusobno svadjaju
Politika je ono što će čovjeka nagovoriti da učini ono što nikad ne bi učinio. W. Čerčil.