Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore sto mrtva usta ne govore pa se prave iskazi kako ubicama odgovara.Imamo vec nekoliko primjera u drzavi za ovo pa je vjerovatno i sa ovim nesretnikom.
PA RAT JE ZAVRŠIO 1996-e A UBIJAJU NAS ČEŠĆE NEGO U RATU. U ratu se znalo , ubio ga neprijatelj. KO NAS SADA UBIJA ,
drzavni uhljebi...
Molim vlasti neka odu u Dom Zdravlja Srebrenik neka malo prolistaju radnike, i odkud radnici za koje ja licno znam da nisu isli u Medicinsku Skolu uopste na Medicinskim pozicijama u domu zdravlja briga me da li su ponovno zavrsili kojekakve kurseve to je nedopustivo.
U bilo koji DZ u TK da odes, imas takve. A da ne spominjemo TZ UKC. Tamo je opste rasulo od seljastva, primitivizma i neznanja. Cast izuzecima u promilima koji trpe prilicne pritiske.
Rifat Konjic, djavolji advokat je ovo prihvatio, jer je najusio samo pare. Tursići, zao mi je zbog sudbine sina, ali ebo vas konjic u pakas
Prvo sto nauce na medicini je arogancija i ubrzo nakon toga postaju strucnjaci za uzimanje mita. Cast izuzecima....al ih je brate malo
To nam je drzava, to su nam sve sredile vladajuce stranke, ko se o nju nije ogrebao taj je najebao, bespomocan si, napucaju te, prave te ludim i tako od 95-te na ovamo. Guzonje su se uvalile u sistem, uvezani su k'o crijeva, sve go seljak, padavicari iz skole, nepismeni, jadni i stasom i glasom, gledas ih po ulicama svaki dan, ne mozes im prici od podignutog nosa, a opet sadaku bi im udijelio, jer tako i izgledaju.
Gdje ima dima, ima i vatre. Ocito je da sa nalazima obdukcije nesto nije u redu cim se taje. Neko nesto nije odradio kako treba. Da li je proceduralna greska ili greska ljekara...ali se nesto prikriva.
Kod nas su doktori neodgovorne spodobe bez morala i etike, i kojima zivot fukare nista ne znaci. Porodica treba iskljucivo pritisnuti doktora koji ga je ostavio na odjeljenju, on zna sve sta se desilo s momkom.
Vjerovatno veoma sporo izliv u mozgu od te nesreća koja ga je ubila, ili prokleta aneurizma.
Ti nisi čuvala dijete čim si dozvolila da ti padne na glavu sa kuće, a očekuješ da ti tamo tuđini vode brigu. Hajde bježi ženo.
To sve neotesana krmad na svim pozicijama. Od bolnica do tuzilastva. I nit sta imaju obavezu, nit kome odgovaraju. Da ti pamet stane. A kad proradi da se spakujes i sto dalje iz ovog mraka.
Kaze nije koristio ni duhan a kamoli sta drugo.Tako sam ja pusio punih 6 godina a roditelji nisu nista znali.
Rosko ucini uslugu svima i odvali se ciglom u tu blentaru!!
Ma ti si davno popušio