Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da u tim pretresima nešto nađu.
Ako Osman Mehmedagić nakon svega ostane i dalje direktor OSE, može slobodno ta agencija da promijeni ime u njegovu čast i da se ne zove više OSA već OSMICA! Stvarno sramotno da se tek sad otkrije da čovjek nema nikakve fakultetske diplome (osim nekoliko falsifikovanih) već sa srednjom školom godinama radi na takvoj visokoj i zahtjevnoj funkciji i položaju sa velikom platom. Ovo nije nikakav udar na Bošnjake već udar na prevarante, lopove i kriminalce!
razvukli procese, taman da on i sultanija mogu u penziju sa laznim diplomama. Sve jasno, sve dokazano, samo nije jasno zasto kao u vecini slucajeva nije suspenzija do okoncanja procesa. Od momenta kada je detektovana lazna diploma, morala je ici suspenzija, jer ovo je nezakonit rad. Da li bi vozac mogao da vozi do okoncanja procesa, ako se utvrdi falsifikovanje vozacke
Bitno je da je on na primanju novog visokog predstavnika
Zelimo vijest da se ulazi u vile na poljinama kriminalaca i ubica iz Sda. Kada zuti govno i njegovu odvratnu zenturacu izvedete sa lisicama nabledjima.
HAPSITE BAGRU
ja ljepote od nase drzave,i PINOKIO bi crko od smjeha,
HRVATSKI I SRPSKI NAROD U BOSNI I HERCEGOVINI TREBAJU POD HITNO SVOJE VOĐE(KANGALE) DA SKLONE I DA POSTAVE MLADE I PAMETNE I PROEVROPSKE LJUDE!!! KOJI SU PATRIOTSKI VEZANI ZA SVOJU BOSNU I HERCEGOVINU!!! JEDINO JE TO PRAVI PUT!!DODIK I ČOVIĆ SU IZNOSANE KRIVE CIPELE I LOPOVI SVOGA NARODA I OVE DRŽAVE!!
Dobar sendvic kod bakira, garant hanuma spremala jutros zaranijeg ustala. Lopovi su dodik i covic, tvoj bakir je zlatan ( ustvari i je jer mu je babuuliii to omogućio ) , za promjenu malo pometi ispred svoga pa onda drugome pametuj sto bi trebao. SDAAA JEDINA SVIJETLA ZVIJEZDA IZNAD NEBA BOSNE.
Jedan od Bakirovih stubova odbrane haha
Udar na nas Bošnjake. Opet.😭
NEBOTAN LIK !!!! DRŽAVA SE BRANI NARODOM A NE OSMICOM!!!!
DOBRO ZNA (DODIK) ŠTA GA ČEKA OD VISOKOG PRESTAVNIKA!!! PA JE OKUPIO (KANGALE) OPOZICIJU I ISTURIO IH U PRVE REDOVE!!!😆😆😆😆😆😆😆😆
Posljednji trzaji Cavke i ekipe hahaha
@ makarska Baustalac a gdje si se ti krio p...o latinska ??? Napaceni neuspjeli arbortusu sto ga Šimi podmazujes svaki dan. Retardinjo krepani idi mjesaj beton mozda dobijes i pasos na zenino ime jadu jadn i!!!!
Zar se to nije moglo nekako bolje umotati za sve ove godine, a ne "u majstora kuća oborena"?
Jbg Kirba, gdje stade tvoj čača ti nastavi pa sad džuture svi tonemo