Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa TK je otislo brat brati 100 hiljada ljudi u zadnje 3-4 godine, i otici ce jos. Kako nije jasno politicarima da ih za 4 godine nece imati ko birati. Nece ih imati ko lijeciti, voziti, usluzivati, peci janjetinu. Sve ce zivo otici iz TK u narednih 3-4 godine….
Gledaj ovog parazita Vujovica, cijeli zivot u skupstini, samo mijenja gazdu, i stranacki dres.. Uhljeb kojem ni sda bagra nije ravna…
stranka je iznad drzave...stranka je vrijednija i od zivota djece.......udruzenje uhljeba BiH...
Zavod zdravstvenog osiguranja TK je najveće leglo lopovluka ( i političkih uhljeba), a ono je to koje finansira UKC nerad i neoganizovanost.
Kakve sve protuhe danas upravljaju ovom ustanovom. Doduše i sami ljekari su večinom obični skorojevići sa puno kompleksa a malo hipokratove misli. Među zaposlenim varniči anumuzitet i mržnja, što se prenosi i na korisnike usluga.
Ljudi, na tuzlanski UKC se ide samo da se umre, sve ostalo privatno ako imate novca. Ako nemate novca onda UKC
Lažeš psu. Kad te privatnici opljačkaju, onda ideš na UKC da spašavaš glavu.
Stranacke seljacke varalice unistise Ukc i Aerodrom!
Lešinarenje
Tuzlanska bolnica je nekad bila bolja od sarajevske a danas to vise nije,neki klosari dodju i idu preko reda a teski slucajevi cekaju,ambulante su postale uzas,wc je uzas....
Dovedite Sebiju 🤣😂🤣😂🤣
😂😂😂😂😂
Ja sam za borbu preko portala
Politiku treba izbacit iz Zdravstva .. unistise sve
Kakav je ovo žvaljavi ovaj umihanić fuj kakav je ovo ljakse
Sve je lako dok ne dođes na vlast a ONDA SAMO VIDIS JEDAN CILJ - OSTATI NA VLASTI ŠTO DUZE !
Samo fotelje, fotelje, prokleti funkcija i nekih stolica. Ovdje nikad nece bit bolje jer su svi prokleti neke funkcije...
Sipa polahko ulazi na sva vrata tako ce i ovdje zakucati i pohapsiti ih sve..Na ukcs su bili i bice opet.Kad padne prva dama za sobom ce povuci bruku persona koji su se obogatili preko pacijenata i drzave..
Ja znam da sve moram platiti. Na UKC ne mozes ni snimak dobiti ni pregled. U plavoj poliklinici su redovi, a jos placas, ali makar te pregledaju i imaju suvremene aparate. Na UKC samo ako me hitna odvede, da umirem.