Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li progovorio bandit Trifković? Stisnite tog kriminalca da razotkrije dobro uvezanu mafiju.
Boze na hajr, i kada to rijesite nemojte zaboraviti slucaj Memic! isto helikopteri vise agencija
pa gdje ce rijesit slucaj memic...pa morali bi uhapsit 21 policajca izmedju ostalih...a i gdje ce rijesit ubistvo cestitih policajaca jer bi morali uhapsit mnoge iz stranackih policijskih agencija u civilu...
svu bandu pobit
E BAS DAVIDIM JESU LI BRACA PECENJARA UPETLJANI!!!!
Prvo treba otkriti ko u pravosudju godinama stiti istaknute clanove auto mafije.Mnogi su direktni primjeri te suradnje. Sad ispade da ih neko iz suda nije pustio nebi se ovo ni desilo, sto se desavalo zadnji mjesec, fol kucni pritvor, a banda nastavila krasti.Ko je sudija koji je bandite iz akcije Volan pustio da se brane sa slobode, jer je ocito taj dao alibi kriminalcima za sve ovo.Stop MAFIJI u pravosudju.
Nista bez Sipe . Jedina agencija koja nije korumpirana
Policija je nasla vrlo malo vozila u ovim akcijama, pritisnite bandu, neka odaju vlasnike auto otpada kojima su prodali vozila, neka otkriju garaze i stekove gdje su neka od tih vozila sakrili.Vratite vjeru gradjanima u policiju i njen rad. Sve ovo je nekako traljavo i stihijski da bi se smirio pritisak javnosti.
Samo znaju sjeći drva, krasti i terorisati. Vratite ih na pravi put pendrekom!
kako se moze kad se hoce..
To je dokaz da je policija sve znala, znali su ko krade, gdje lageruju, skim ko tali, ali kad su pritisnuti onda glume ozbiljne prestavnike zakona, piiizde obične, to je naša policija u globalu.
Tacno tako i dosta ih je u saradnji sa kriminalom kako u RS tako i u FHB
Prvo uhapsite Joju pa cete znati i za vozika ukradena jos od 1996 pa na ovamo
Ljubo seferovic opet uhapsen
U Dodikistanu jad, jad, bijeda i siromaštvo. Spašavajte se omladino, učite ekavicu, mada vam ni to nije mnogo bolje. Učite njemački, pardon, nemački!
Olé! Uza zid!
Citam ovo i pitam se kako da ni jedno od ovih ukradenih vozila nije imala priliku da uoci ili da pronadze ta genocidkina policija i da recimo isto to auto iduzme i vrati nazad vlasniku.Sad jednostavno sticem dojam da je ova Romanijska auto mafija i hajducija ima precutno odobravanje za izvrsenje ovakvih kriminalnih djela od njihovih struktura
Zalosno je to da su morali ljudi ni krivi ni duzni izgubiti svoje zivote da bi se sad uradilo ono sto je trebalo biti uradjeno dok su jos zivi bili.Al bolje ikad nego nikad.Samo da ne bude mazanje ociju javnosti.U svakom slucaju maksimalna podrska pripadnicima policije onima koji hoce radit svoj posao.
Ne kontam, čitaju li ove papčine od komentatora uopšte text. Novinar isto tako kao da je sa grane pao, ni sam ne zna šta piše. Koliko to mi imamo agencija koje učestvuju ? SIPA predvodi akciju, FUP sa helikopterom i još nekim jedinicama ??? poput forenzike. Jbte. dno dna od texta.
@drugPero Pogledaj i na avazu,naći ćeš indentičan tekst..
@fantor Čitam i na radisarajevo, nigdje veze sa vezom. A u avazu je sličan text ali navodi da akciju vodi mup rs-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bože dragi pomozi da se nađu zlotvori koji ubise neduzne ljude