Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se na silu stvarat bošnjacka drzava a deyton je još na snazi , ne moze se rusit mirovni ugovor tih razmjera , to je zadnji uradio hitler povijest zna kako je prošao!!!
Tokom doba Hitlera nije bilo Dejtona o cemu ti brabonjaš
Onda ne rušite daytonski sporazum, izborni zakon je takav kakav je i on se ne dira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ključni podatak da li će Edim Fejzić slaviti Božić ili Bajram
Ili će umrijeti kao Hrvat ili Bošnjak kao kolega mu Šahinović koji je umro kao Hrvat
Zašto nije smijenio čavaru.
Šmit daje lažnu nadu HDZ u da će pod umotanom agendom dati im treći entitet. Mani te se ćorava posla, odkačite se podjela teritorije, odkačite se ptoglašavanjem pravih Hrvata, izjašnjavaj se kako hoćeš, glasaj za koga hoćeš, prijavi se na liste gdje ti volja. Ovo je posljednje leglo fašizma u Evropi, sjaši više.
Nek bude 1.5% i mirna Bosna
ide izborni na jesen pa onda izbori, zbogom komšiću
hahahahahah dobicete predsjednika kad budete imali realnu kvotu vlasti, ne mogu hrvati kojih je 20% u federacij drzati 50% vlasti, kojih 30% bosnjaka oni predstavljaju koji nisu glasali za njih?
Schmidt jedino može nametnuti zakon na koji će svi pristati. Da na nam nameće nedomokratske zakone koje je planirao u dogovoru sa HDZ-om neće moći!
Ništa on nemože nametnuti bez saglasnosti Njemačke.
Hitlerovac mrs iz BiH oca ti nacistickog!
gooUser434,kad možeš ti da se izjasnjavas kao Hrvat,a u stvari si Bošnjak katolik,što oni nemogu.Izjasnjavajte se kako ko hoće, zaboli me rinaka,kad vam je to jedini način pripadnosti nečemu 😂🤣😅😆😁😄
I onda će ovi počet opet kukasti tri dana prije roka a nisu se pocesali da riješe problem
ne moze schmit nastetiti bih nikakvim nametanjem izbornog zakona jer sta god on odlucio nikad niko iz hdz a vise nece uc u predsjednistvo dok se ne odreknu covica,ljubica....tj neonacizma,schmith radi jednuu jako podmuklu i opasnu stvar a to je izlazeci u susret covicevom neonacistickim izbornim zakonom ovaj zlikovac zeli umanjiti zrtve iz ll sv rata i donkle opravdati zlocine svojih sunarodnjaka,zato me i iznenadila reakcija izraelskog diplomate
Treba i Schmidtu pušku odnijeti da i on ratuje jer će nas takve odluke odvesti u otvoren sukob!
Iz sveg ovog prepucavanja oko izbornog, vidi se da je Hrvatska jaka kao EU i NATO clanica. Bosnjaci moraju graditi multi vektorsku spoljnu politiku, smanjiti emocije i biti mnogo vise pragmaticni. Na primer, Albanija se u mnogo cemu ne slaze sa Srbijom ali rade zajedno tamo gde im se interesi poklapaju.
Drugi primer je Srbija koja oce dobre odnose sa svima Turcima, Kinezima, Francuzima, Amerima iako ima pitanja po kijima se ne slazu. Spoljna politika je kao brak, moras nauciti da radis zajedno sa razlikama.
Uglavnom su izbori nepotrebni jer im šmit može svojim odlukama poništiti smisao.
Svi neka biraju koga hoće ali ne damo da nama vlada manjina vodena drakulom iz Hercegovine.
Nasi i dalje pisu saopstenja a diplomstije nigdje...zasad smit namece i hdz dere guzove.bakir glupan.
Ako donese IZ u korist hdz znaci odma moze pocet pakovat kofere a taj zakon ce odma od gradjana BiH biti odbacen i stavljen van snage za sva vremena.