Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jos nesto kod nas u gluhoj bukovici se radi radi i radi, a i hodza je rekao da je haram ne raditi! BIH4EVER
@SRB IN pa debeli fasisticki lopove s laktasa mislis pripremit odcjeoljenej,dvljacka svinjska krvolocna lopovska njusku NECES VIDJET TAJ DAN DA CE GENOCIDNA TVOREVINA postat zajedno sa fasistickom krvavom srbijom velika srbija nece bit nas al nece bit ni vaz ZAPAMTI!!! Nema drzave okolo vas genocidasa kojima niste DUZNi dal kradjom teritorije dal krvi koju ste prolili,tako ko prvo vasa pravoslavna bratija(Bugari i Crnogorci)imaju debeli racun da nadoknade skrvolocncima ko sto ste vi a sto se tice Bosne i Hercegovine FENIKS nikada ne umire ON se radja iz svog pepela!!!!!!!! Bosna PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
Muslimani u pederaciji umjesto da razvijaju ekonomiju oni se bave politikom, i to citav narod sere, sere i sere, a nece da radi, proslo je vrijeme komunizma kad su Srbi i Hrvati radili za vas, sad ste sami, pa se snalazite kako znate.
U ponedjeljak
E dusice moje č.etnicke pa zar stvarno mislite da se mozete odvojiti od suverene i medunarodno priznate republike BOSNE I HERCEGOVINE ah kako vam ovo para usi hahahahahahaha.Jos uvijek zivite u iluziji a vrlo dobro se zna da ce se kad tad Rs ukinuti a vi nam u tome pomazete.Sta je mislili ste nas sve istrijebiti ali nema pasha moj,ima Bosnjo m.uda i kako mislite sad da se odvojite kad u r,atu niste mogli nista.Da vam nije bilo dejtona ne bi ni vas bilo ali zato stalno pricate al kome.Ma boli nas ona stvar za vas jer ionako nista ne smijete uraditi samo znate lajati,bas kao mali kucici avavavavavavavav.hehehehehehehehe aj cao i upamti ,MEDUNARODNO PRIZNATA REPUBLIKA ILI DRZAVA KAKO TI SE VISE SVIDA BOSNA I HERCEGOVINA ,umrite od zavisti ali tako vam je aj da vas cujem kako lajete hahahaahahahaha
Taj referendum je najveca glupost koju srbi mogu napraviti jer bi izazvao sukobe a ovaj put bi oni dobili onako ko mi prosli put. I onda zovu muslimane samoubicama.
pa haj rapsisite ga sutra da vidimo kako cete zavristi mame vas se n... vise ,jedva cekamo da ga raspisete
Mi cekamo taj dan da se rs pokuša odcjepiti od federacije !! Ali ovaj put idemo do Beograda jer smo 95 bili na ulazu u Banja Luku ... I ne zaboravite bosanski srbi ... Muslimani ovaj put cekaju rat i zele da vam jeb.u mamicu milu ; ))
Naseru Čopelj, jesi spreman??? ako nisi, pozuri, necemo cekati proljece, eto nas odmah...
Mirno spavajte, rata nece biti
Hmmmm sta se ovde samo sprema??? Preglupo bi bilo zamisljati da stvarno misle da mogu da se odvoje jer cak i Hercegovci koji nas mrze imaju svoj dio teritorije u RS-u koji nikad nece prihvatiti izgubljenim nekim odvajanjem. Banjaluka....koliki je ono bio postotak srba prije rata????? Trude se trude ali vidim ili samo zatupljenost kojoj nema lijeka ili neke planove koje samo Dodik razumije. Pravi crtani film. Rata nema sanse da bude jer bi NATO uletio dok si rekao keks a teskog naoruzanja nema ni jedna strana. Poginulo bi ljudi tu i tamo ali bi se tako brzo zaboravili u politickim igrama da bi svi brzo pohitali svojim nacionalistickim strankama i umjesto ukljucivanja mozga ulozili financije u pisanje narodnjaka koji ce da hvale lopove sa najvise skalpova. Zato se opet pitam....sta li se ovde sprema????
i onda dodje neki DK na ovaj portal i kaze da RS nije secesionisticka struja kada sam rekao da u BiH postoje dvije tj. secesionisticka(RS) i euroatlantska(Federacija).Dobro onda cemo ih nazvati ISTOSMJERNA(fed) i NAIZMJENICNA(RS) zato sto RS uglavnom ide na istok a po potrebi nekad i na zapad.
Ma neka je Bilja došla, valjda će ona imati \"jaja\" da nešto započne. Od Dodika sam više očekivao, a on samo laže i krade, a ja se tako poželio, ma kad\' će više ... ako do proljeća ništa ne započne vratićemo Bilju odakle je došla !!!
Ja druge drćave nemam i spreman sam u svakom trenutku stati na branik domovine, poštujući etičku pripadnost svih naroda i narodnosti u BiH, dao sam zakletvu da će tako biti.
Mi jesmo cuvali ovce,ali zato nismo pasli travu,92-ge je trebalo biti otcjepljenje kako su kontali vlasi a eto vidis da nisu uspjeli iako su bili naoruzali i vlase u besiki pa nisu uspjeli.Pa vas onaj traktorista,vozd iz Laktasa hoce da vas ugura na silu da opet ginete jadni bili,pa sami sebi jamu kopate,a time bi izbjegao sud i legalizovao bi svoju imovinu po Laktasima i inostranstvu i onda bi imao sve to 1/1 a vi bi opet bili bijedni i jadni kao i uvijek,jadni vi vlasi saberite se malo...