Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polovno pa otislo za duplo skuplje....e svasta. Alaj lazete socno
Hahahaha kakva laž. Turcima nešto prodat duplo skuplje hahaha. Može biti jedino još jedan lopovluk veći, a ništa tržišno i normalno.
Čega, zajebali turke? Haahaa. Kome sipaju maglu. E da su rekli rusima, i nekako. haaa. Turcuma, mika majko.
Ko če kome ko svoj svome
Kakvim se to lažima služi, baš su seoske varalice
sto lazu
Pitaju poznatog političara: - recite mi kako se živi? - pa zavisi kako se uzme.
Dajte covjeku da proda i nase respiratore😂
Nisu Turci glupi ko bosanci i hrecegovci misli se na glupost sva tri naroda hehehh.
Kako se može prodavati nešto što je predmet istrage.Pa ovi genocidaši su uz to i lopovi,idioti,šupci,anarhisti,pederi,glupani itd itd......Ovo može biti samo kod njih.
Kupljeno iz budzeta narodnim parama a prodato u privatni dzep.Maheri nema sta,Cista lova ko suza,Vratit cete beli drzavi 4,3 mil KM a u dzep 5mil KM
gazda ove firme je jedan veliki gospodin
Jašta su. Hahaha koji spin, Federer bi vam pozavidio.
DIPLOMTIC, ZNAS TI ZNAS
Turci su dobri trgovci i da kupe onaj šator za svadbe za te pare?!?!? Ovo je neka priča za narod. Ko će tražiti priznanicu? Stanivukoviću i Vukanu je neće dati.
Duplo pranje para preko Turske. Sad kao prodao u Tursku i legalizovao (oprao) 5 miliona Eura. Kako providno.
Novinaru, ako je kupljena za 4,3 mil a proda a za 4,8 mil. Kako je to duplo prodano?
Jedino ako je istinito 😀😁 Turska nema gdje kupiti dok Višković ne uveže sa kumom i to za duplo više para. Ko poznaje Turke zna da nisu nimalo naivni po pitanju novca.