Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH vecinski narod Bosnjaci,a na najbitnijim funkcijama ujke i genocidasi.Paradoks od drzave.
Ako je čovjek Srbin ili Hrvat, da li ga to čini ustašom, četnikom ili 'genocidašem'(?) ?
damir sacekajmo rezultate popisa pa cemo pricati da li Bosnjaci imaju ubjedljivu vecinu nad drugim ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (80)
Skinuti sa polozaja i njega i Fahru..!!! Njihov je posao bio da zastite institucije drzave Bosne i Hercegovine. Nisu zastitili e sad ih skidajte!!
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine...pazljivo procitaj sta je Fahrudin. On je nadlezan na cijelu teritorij BiH a nije nadlezan na federalnom ili kantonalnom nivou...ne branim ga, nego sam realan, a jest, Fahro je velik lopov :D
najmanji problem su smjene. mora se dokazati da postoji sistem i pravna drzava da se ovakve stvari ne bi ponavljale s mnogo gorim posljedicama od popaljenih zgrada.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
aj ohladite malo, pa živog bi ga razapeli da je intervenirala SIP-a, "SRBIN naredio upotrebu SIP-e, BOŠNJACI ponovo na udaru srpske ..."
normalno dovoljan je beogradski pasaluk ,sta su vam turci jedino ostavili dosta vam je
Ovo tkz tužilaštvo bih svakim danom se sve više i više valja u sopstvenim govnima dok se ne utuše u njima.To je inače većinom elitni klub "intelektualaca"iz 1434god
SB: "„SIPA je postala bosanski FBI“, izjavio Fahrudin Radončić prije dva mjeseca, dok je uručivao priznanja Ministarstva sigurnosti BiH nagrađenim policajcima. Danas bi ga, međutim, valjalo pitati da li bi, kada već poseže za neumjesnim poređenjima, i specijalci FBI-a mirno posmatrali kako se u Washingtonu pali Bijela kuća?"
KAKO STE VI LJUDI SMIJESNI, PA NE SAMO DA NIJE ZELIO INTERVENIRATI, ZUBAC DA JE KAKO MOGAO, ON BI GA POTPALIO, AKO VEC NEMA NISTA SA TIM, STO JE VRLO MALO VJEROVATNO. ZUBCA TREBA ISPITATI I DA LI JE BILO VEZE IZMEDJU NJEGA I ONIH KOJI SU ORGANIZOVALI PALJEVINU!
INACE, KOJE STRANKE IZ FBIH SU GLASALE ZA ZUBCA KAO CELNIKA SIPA? Taj cetnik nije mogao biti izabran samo voljom Dodika, iza izabiranja Zubca stoje i pederalni potpisi. E sad je pitanje, ko je Zubca iz FBIH doveo na tu funkciju? Ko?
NA FACI MU SE VIDI DA JE KRIMOS!
Sta njega boli q.rac za predsjdnistvo. On bi ga prvi zapalio da moze.
Netreba vam podrska na protestante samo Politicari dajte ostavlu da se ukinu entiteti i da Narod moze raditi i ziveti, politicari usvojili edintitete kao svoje privatne kuce, a ni tamo nemogu da haraju kako oni hoce jer ima ne dozvoljavaju zene! Pa se i lbde narod ima pravo pobuniti jer vise od gladi nemoze ziveti!
Netreba vam podrska na protestante samo Politicari dajte ostavlu da se ukinu entiteti i da Narod moze raditi i ziveti, politicari usvojili edintitete kao svoje privatne kuce, a ni tamo nemogu da haraju kako oni hoce jer ima ne dozvoljavaju zene! Pa se i lbde narod ima pravo pobuniti jer vise od gladi nemoze ziveti!
Zupcu zaigrala mečka pred SIPA-om! Još da zaigra i njegovom šefu i eto ti prava i pravde!
Po dogovoru o uspostavljanju vlasti SIPA je dodjeljena REPUBLICI SRPSKOJ tako da mogu oni svi vristat koliko hoce ali Zupcu ne mogu nista,tj. mogu mu ga lagano ........
Mi se trenutno demonstracijama i borimo, između ostalog , za društvo u kome neće biti nedodirljivih.
Lijepo je sanjati o boljem ali se od snova ne zivi. Jedna jedina stvar koja moze donijeti pravdu i red u ovoj i ovakvoj BiH je "puknuti" sve po dzepu i uvesti automatizam za stavljanje potpisa na podjelu novca iz drzavne kase time sto ce odmah vratiti od plate ono sto nekome nelegalno podijeli. Isto tako, smanjiti poreze i doprinose i konacno zabraniti bagri da uzimaju kredite u nase ime. Zabranom zaduzivanja bagra nece imati cime raspolagati pa ce ONI otici iz Bosne a omladina bi mogla od svog rada da zivi normalno.
HITNO URADITI NA PLENUMIMA............ -http://www.bh-index.com/sankcije-eu-i-sad-mogu-blokirati-svu-imovinu-bh-politicara/
Mora se utvrditi ko je organizator paljevina i ko su izvrsijoci u cije ime,ko nije htijo da brani drzavu i zasto a bijo duzan,ako to ne izade na cistinu onda nema od nas nista ni M.Z. nismo u stanju obnasati...
Pa jesi li ponio hljeba za golubove. Ma nisam.......Ma nista hajde jest cemo ih bez hljeba...