Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski san je bit vlasnik kafića da oko sebe imas 20 30 vucibatina kojim mores prosipat pricu kako si ekonomski tigar i da si najpametniji tj da ti se bista treba dic. Ocm na 100 stanovnika u Sarajevu ima 10 kafica
Planiranje slike grada i urbanizam pocinju sa dobro osmisljenim strategijama. Ne sa zeljama investitora.
pogledati mjesta rodjenja vlasnika...nista cudno...sisli su sa planina i prasuma...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šišologija - nauka o sisačima šlaufa... Tanoviću, kakav si ti promašaj...
NEKI JE UZEO PARE ZA OVE BASTE . MOGLI BI SA SKAKOM I HADZIBAJRICEM ;)
Blago vama u Novom Sarajevu, bar ima neko ko ce dignuti glas, u Novom Gradu je anarhija, ko u favelama, bahati vlasanici prave baste, zauzimaju pjesacki prostor, stavljaju stolove ispred portala kafica, ne mozes ni proci do ulaza kako treba, moras ici cestom ili parkingom, i cekati kad ce te udariti kakva budaletina autom...Joj rumeni, samo da dodju i po tebe, jedva cekam!!! Gradis i ulazes svoje glasacke Mjesne zajednice, po brdima, a gradske zapostavljas, seljacino!!!
Glavu na panj da je vlasnik Parlamenta neki mafijas
uslikajte i vijećničku Mahalu...
Novo Sarajevo je jedina opština u kantonu koja ovo dopušta. Strašno.
Najjači ovaj iz "Scene", dobio rješenje za korištenje površine s (de)montažnim podijem, ali valjda to nije bilo dovoljno pa još popločao kamenom.
gori primjer je Kimono
Realno te zelene povrsine nisu imale nikakvu svrhu. Haj da je tu bio neki parkic, klupica sta bilo. Bukvalno nista nije bilo. Nek se iskoristi nek rade raja
Ima ona od Letu Štuke “primitivizam” play on!
U Sarajevu se MORAJU uvesti parking zone. Dio za stanare, biznise, domove zdravlja, bolnice, opstine i slicno. Stanarima naplacivati mjesecnu vrijednost od 15-20 KM, s tim da se ostali ne mogu parkirati na mjesta koja su predvidjena za njih. Ostalima naplacivati po satu na prostorima koji nisu predvidjeni za stanare. Uvesti POSEBNU komunalnu policiju koja radi 24/7. Debelo kazniti svakoga ko nepropisno parkira. Svako drugo palamudjenje je dotada suvisno.
slika i prilika bahatosti
Ne znam hoću li ikad shvatiti kako neko želi piti kafu na mjestima poput ovog, na samoj glavnoj cesti
hoce da budu vidjeni. isto kao oni sto sjede pred vatrom, kljucevi od auta, marllboro i dobar upaljac i bijesan mobini na stolu, zavrnuti rukavi da se sat vidi, jadnici. sreca pa ne zivim tu vise.
da te kafane nisu posjećene , ne bi se širile
U Bosni je sve nakaradno pa i ovo...
Pametni su već davno otišli, ostali su oni koji će nakrcati te bašte i zbog kojih one i postoje, a mi paćenici koji smo ni tamo ni ‘vamo, niko nam nije kriv.
Ruglo na svakom koraku, radi ko šta hoće