Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ovo nema u Sarajevu?
Svaka cast Tuzli
Ja upravo to maloprije raspravljam sa starcima. Pitaju me sto ovoga nema kod nas. Rekoh mama. tata hladno im umjesto da izvedu FUP, MUP KS od carsije do Nedzarica bi bila kolona. Nece a i vlast je otisla u BL da se inate.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aferim Tuzla!
Kako je lijepo vidjeti policiju ovako dobro opremljenu. Milina. Bravo za TZ.
kod nas u Sarajevu ovi iz trojke samo znaju gay paradu organizovat
bravo Tuzla i bravo za premijera Tuzlanskog kantona na izvrsnoj organizaciji, kod nas u Sarajevu Premijer Uk izgleda i nezna da je dan državnosti danas
Svakako da je prelijepo vidjeti defile, mada nije sav na videu prikazan, bas je lijepo bilo vidjeti cijelu kolonu! Ovako nesto treba se radi u svakom gradu BiH a ne samo u Tuzli. Poruka, za usera nekog koji kaze da Bjeljina ima vise stnovnistva nego TK Kanton, TK Kanton je davno je skoro dosao do cifre cjele populacije rs. Nema na cemu!075 Tuzla Drzava!
Nema ništa bez Grada Tuzle.Da nam nije bilo gos.Selima Bešlagića završili bi kao Srebrenica.Građani SRETAN NAM DRŽAVNOSTI.
Ljiljani će se u Tuzli uvijek vioriti!!!
Bravo Tuzla!!!
DA JE OVAKO OPREMLJENA UKC BOLNICA NOVIM APARATIMA DA NAROD NE UMIRE RADI POKVARENI APARATA I NE LIJECE SE U STALAMA KAO STO JE UKC BOLNICA STO ZOVU .I JOS OVAKO NESTO PODRZAVAT A ZA ZDRAVLJE GRADZANA NIKO SE NE BRINE .
Bravo Halilagiću! Sreća pa nisu ovi trojkaši kvislinzi preuzeli vlast u svim dijelovima i na svim nivoima, pa nas ne mogu predati i prodati dušmanima...
Najbolji premijer u državi zadnjih 15 godina.
Što njega ne izabraše umjesto Bakira
Tuzla uvijek prednjači u manifestacijama ove vrste,svaka čast Tuzla.
Svaka cast Tuzlo. Volim te Bosno i Hercegovino
Tuzlanski kanton je po broju stanovnika pretekao RS.
Eh ovako i treba kad vec se godinama radi po RS-u na ovaj dan treba u svakom gradu ovako. Ovako se stiti domovina, policiju treba max.opremiti jer ulijevaju sigurnost ljudima.
Samo tako predobri tuzlaci nanesite oruzja što vise mozete ako moze policija da kupi atomsku nek kupi jer kakve susjede i komsije imamo tesko da nece zatrebat.
Bravo za Tuzlu i Tuzlake, dostojno su obilježili 80 godišnjicu državnosti BiH.