Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za građanski BiH a uvijek u koaliciji da SDA I Bakiru lože dupe. Lik je stvorio mržnju većine Hrvata prema BiH. Ne znam jeli ikad išta korisno uradio.
Ovo je lista za ostanak SDA na vlasti.
rat hvo i armije se desio prije komsica et cisto da te podsjetim
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
E cuj Fazla i Celik to je taj DF 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Odradio je kvalitetan posao za SDA i budzetske uhljebe. Filozofijom svojom je izgradio peljeski most, ojaco Covica i omogucio mu kulometre autoputa po hercegovini, 0 kilometara autoputa Tuzla Sarajevo, povecao plate u elektroprivredi i njegov kadar odlicno suradjuje sa tender begovima koji krcme rudnike Kreka. NIsta konkretno za obicni narod sem suplje price.
Prije osam godina imali 25 hiljada glasova u kantonu i 7 zastupnika, Prije 4 godine 13 hiljada i 3 zastupnika i hajmo realno koliko su mali glasova na lokalnim po opcinama mogu imati sad 7000 i da jedva probiju prag
BiH treba dobre odnose unutar sebe a to je nemoguce u zloupotrebi pojma gradjanske drzave. BiH treba dobre odnose sa Hrvatskom. Svako poboljsanje ce koristiti i Bosnjacima. Krize i blokade imaju svoje posljedice a svaki glasac ima svoju pamet.
Gradjanska drzava je ona drzava u kojoj Bosnjaci biraju svoje po etnickom, nacionalnom, a bosanskim Hrvatima po gradjanskom modelu.
Što je Hrvatima Željko,to je Bošnjacima Denis(Bećirović),koji nije legitimni Bošnjak,nego Jugoslaven,kao i ćaća mu.
Uzmite sebi prof. Kurtcehajica
kakva je to spin za naivne glasace. cuj građanska drzava.
Mirza Čelik nosioc liste,totalno rasulo definitivno, tacno privjesak SDA
Lavic okrenuo ledja sda jer su ga prevarili obecanjima za familiju. Pa ni zena nece za njega glasati koliko je omiljen. Fula za df
Pa vlada u TK je bila gradjanski orjentisana pa je DF i Enver Bijedić srusise.
Pa vlada u TK je bila gradjanski orjentisana pa je DF i Enver Bijedić srusise.
Pa vlada u TK je bila gradjanski orjentisana pa je DF i Enver Bijedić srusise.
Moj dozivotni predsjednik. Ima glas od moje porodice dok god smo zivi. Tracak nade u inace nacionalno posranij drzavi.
ZeGra debilu, glasaju za njega kad bude na bošnjačkoj listi, nitko ti ne brani. Mrš i ti i tvoja porodica i svi ostali u ovoj usranoj državi koji silujete jedan narod. Iskreno vas mrzim i jedini razlog je Komšić.
Ne postoji bosnjacka lista. Isto tako ne postoji hrvatska lista. Neces vjerovati ali ne postoji ni srpska. Niti su ikad postojale. Postoji lista federacije i lista republike srpske. Na pogresnoj strani istorije si. Nacionalizam ce izumrijeti jer ljudi putuju, zene se izmedju razlicitih nacionalnosti i nijedna nacija koja danas postoji nece vise biti. Zivis u proslosti vezan za plemenske vrijednosti a ne zivimo vise u plemenima.
Željko Komšić je iz USK dobio preko 200 hiljada glasova jer smo mislili da će raditi u korist naroda ali ukucajte u Google "posjeta Komšića USK" i dobit ćete 0 rezultata, lik nikad nije došao u USK a toliko glasova smo mu dali, pored toga smo bili pregaženi migrantima Komšić se nikad nije oglasio i šta uradio da nam pomogne, ovaj put za tebe Komšiću nema glasova
Pa jel komsic igdje ikom dosao? Komsic bolan 4 godine mako iz opstine centar nije. Uradio takodjer nije apsolutno nista, ali i kako ce kad je vazda zauzet lizanjem bakirovog dupeta
Konjak efendija u koaliciji sa SDOO za graDŽansku, sad mogu mirno spavati.
Ne piše ko je nositelj po Hercegovini? A ja, član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda ne smije među Hrvate :)