Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako posadis drvo … kukanje, Ako spomenes snijeg, kisu … kukanje Ako se veselis Djeda Mrazu…kukanje Ako kazes tradicija je cimbur i kupanje..kukanje Vide te sa pivom u ruci…kukanje Nike problem ni u jednom navedenom nego je prublem kukanja u “ kukacima”, namnozilo se , regrutiralo previse “kukaca” po glavi stanovnika.
stoko jedna komentatorska, mrs u svoje selendre i pustite nase zenicane i one koji se tako osjecaju, da docekaju 1.dan proljeca, koji se od pamtivijeka ovako proslavljao. dal se ima sta u ovoj i ovakvoj bih slaviti ili ne, nije vise ni bitno, jer nama ni bog ne moze pomoci. stoko jedna.
a ti si inace odraz kulture i finoce... mehlem za ranu sto bi rekli
svi teski alkoholicari prolazim danas smrad na sve strane, bzs
Ali strogo karlovačka piva…tako i oni u Karlovcu piju Preminger,tuzlansko..sarajevsko
Festival za fukaru
Dame i gospodo ovo je prikaz citavog stanja u nasoj drzavi ako je mogu tako nazvati
Ove ciganije...
Od koje godine se održava ta Cimburijada?
stogodisnja tradicija, drugi put zaredom
Tačno se ne zna koliko dugo se već proslavlja prvi dan proljeća, ali se zna da i najstariji Zeničani (a neki od njih imaju više od 100 godina) kažu da učestvuju na čimburijadi otkako znaju za sebe. Historičari pretpostavljaju da ovaj događaj ima korijene još u Ilirskom dobu, Hvala Wikipedija
Nek ljudi uzivaju i vesele se.
Ćimbur je pravilno