Nebojša Radmanović
0
Podrška BiH na putu prema EU
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cudno pa vidimo koliko se svi trojica zalazu za Bosnu i Hercegovinu a pogotovo treci po redu sto si nabroja\'o. il si doso danas uspavas s retorikom da Bosanski pravoslavci-servi nisu nacionalsiti...evo ti jedan clanak pa se informisi s kim je na slici lopov debeli s laktasa dodik-milosevic. http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=34442 BOSNA4EVER!
meni SNSD, ne lici kao da su svi nacionalisti...Spiric, prilicno sam siguran da nije toliki nacionalista, a evo izgleda i radmanovic...zapravo nije ni dodik, on je samo kriminalac...ali pravi se da je nacionalist...
Hocemo crno na bijelo! BOSNA4EVER!
DODIK spreman da da smrdsku samo da ga skinu sa duznosti, premijera.
Radmanovic je Dodikova takticka sminkerijada koja se isturi kad god treba da se ublazi efekat njegovih protivustavnih i nacionalistickog djelovanja.
NEMATE KOMENTAR ZA VASEG PREDSEDNIKA JEDINE VAM BIH ! MOZDA VAM JE PREDSEDNIK VASE VLADE NIKOLA SPIRIC DRAZI ZA KOMENTARE? UH,SADA PRIMJETIH DA SU VAM SVI PREDSEDNICI SRBI !?
NEMOJ DA NAM EVROPA DAJE PODRSKU MAJKET. ETT. NEST ME ODMAH JEZA UHVATI..