Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popisavam vas sa oraha i vasu konstutivnost. qurcite se puno, mogli bi opet se pakovat na traktore.
@SandokanBL a to ocito zaboravljas da vise nema hiljade placenika, jna i milosevica kao ni mehanizacije ni artiljerije ;) suti i pokrij se usima misu mali
sandokanbl vidi sugo, bili smo nadomak seher banjaluke a vi vec na traktorima, zato zacepi smrdo i uzivaj u miru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta će biti ako izgube apelaciju ? a sud potvrdi da je prvi mart DAN DRŽAVNOSTI i donese presudu da se mora poštovati ! Mene je strah da si ne zabiju AUTOGOL, za koji bi i onaj BAkirov i Spahićev izgledali bez veze !! :)))
Protjerati djikane preko Drine
Milorad je reko da će biti novi referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RATNA TEMA NIKAD IZGLEDA NE PRESTAJE,,UVIJEK ME ZANIMALO ZASTO TI VRLI STRASNI RATNICI NE ODREDE SEBI KOMAD ZEMLJE NOZEVE U RUKE I JEDAN NA JEDAN,,,,,,,
Po dejtonskom ustavu, član 1 se jasno kaže da "Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada "Bosna i Hercegovina", nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, sa unutrašnjom strukturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postojećim međunarodno priznatim granicama. " 1. Mart je bio zvanično priznat praznik u vrijeme RBIH pa samim time i nastavlja njegova pravna obevaza u današnjoj Bosni i Hercegovini.
Raspitaj se o danu drzavnosti u Sjevernoj Irskoj.
@Vladimir71 jašta ću, raspitaj se ti o dan državnosti u Rusiji i Tatarstanu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To, to...kuhajte, kuhajte. Ljudi nemaju posla, nemaju šta da jedu, ali je bitno se ganjati se oko datuma. Mamicu vam fašističku, nacističku...
Koji god datum da bude, SNSD će se protiviti pošto osporava samu državnost BiH. Možda bi prihvatili 31. februar...?
Nece oni nista prihvatiti,njima je u interesu da rasformiraju drzavu. Jemol promjenili zastavu da udovoljimo? jesmo,himnu? jesmo i nista od toga nisu prihvatili iako izmjenjeno!
@pidjameta.slipic Nemoj tako. Zastava je redovno istaknuta na svim BiH institucijama. Himna se pjeva stalno. Šta još treba?
Hajd datcemo vam da promjenite i taj dan kad smo ostale vaznije stvari dali,kao na primjer himnu,zastavu...(sve ono sto cini jednu drzavu drzavom. ALI IMA I USLOV a to je da nasem baketu i ustavnom sudu izgradite spomenik zahvalonsti sto su drzavu raz^bali.
Pa dobro, može 25. novembar.
Sta je sad ? Srbima je taj datum uvredljiv i ne pristaju da bude drzavni praznik . Ako se vama slavi , slavite ga u FBiH . U RS nikad nece biti slavljen.
Daklem , da bi nesto bilo praznik cijele drzave , cijela drzava se mora sa tim sloziti . Kad se SVI sloze , onda drzava ima praznik .
@kosta Licno mislim , da uopste ne bi bilo lose , kada bi imali praznik ( a da nije 1. Maj) koji bi svi u BiH slavili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Taj datum je određen bez predstavnika srpskog naroda" Tacno predstavnici tog naroda su tada klali, silovali, palili, granatirali, pravili masovne grobnice pa ih onda izmjestali po nekoliko puta itd.
Ne lupetaj. Tog dana je "od ranije poznat policiji" R.D. Ćelo ubio svata u Sarajevu, samo zato što je ovaj nosio srpsku zastavu.
@Opozicija78 nije istina da je ubijen "samo" radi toga mada ne odobravam ubistvo, trebali su im kosti polomiti zbog zastava i cetaljskih pjesama ali ubistvo nije bilo potrebno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Izetbegović napravio Republiku Srpsku. Izetbegović prodao Srbima Prijedor, Doboj, Podrinje,... Izetbegović ujedinio Srbe. Izetbegović dijeli Bošnjake na Centar, Tuzlake (SDP) i Krajišnike (Babo). Izetbegović ukinuo sva državna obilježja BiH. Još 10 god da vlada pa ćemo u Banjaluci tražiti da jedna od važnijih ulica dobije ime "Ulica Dinastije Izetbegovića" !!!
A ne mogu da vjerujem sta rade ovi politicari. Toliko bitnijih problema, a ono naslo ovo. Ovakvim stvarima ne treba pridavati znacaj, a ni medijsku paznju....
Kako to da podnosite amandman onom istom sudu kojeg ne priznajete?
Dodikovi nacisti
Ovo je ono "kmee kmee"