Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti ono proživjelo 60 godina u mržnji i punjenju glave fašizmom
nije bolest sve što boli!
PA DODIK JE DESETINE PUTA NEGIRAO GENOCID PRED KAMERAMA A SUDI MU SE ZBOG TOGA ŠTO NE POŠTUJE VISOKOG PREDSTAVNIΚΑ!!! KOJI APSURD!? Negiranje Visokog predstavnika je za Tužiteljstvo preče od negiranja GENOCIDA!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a dodik
vidi glavuce u lika, vepar pravi
Polahko, doci ce i on red. Bitno da je krenulo i bitno da je Zakon tu.
E moj Vojine okreni se oko sebe i oko svojih, mani se dangubljena. Nosas slike ko izluda neka. Posveti se svom životu, siri ljubav, a ne mržnju. Imas li djecu... Sta ce oni nauciti od tebe? Aaaa baba ajd idi odmaraj, sta si se digla po stare dane ko stiperka neka.
Stoperka*
SRBI NA TREBEVICU REPETITOR OSVJETLILI U SRPSKE BOJE
Jbo mu Ratko Mladić mater grbavu.
Polako, tako i treba negatore kazniti...a sad će on reći kako nije i kako mu je dodo podvalio plakat😂😂😂
E ,drug moj valja sad malo u ćorku
Hahahhahha napokon, E neka!
Hebo Vojina, vidi se da je krmak retardirani kao i njegova debela gospodja pored. Tamo većina treba lobotomiju, i afričko pleme bi prije shvatilo da s tim ratnim zločincima zatrpavaju srbe u blato civilizacije.
Ne kužim čemu medijski prostor? Zašto se predaje značaj ovome... Uvijek ćemo biti banana država
UPRAVO UPRAVO.....GOVORITE O SEBI I VJERUJEM DA I ZELIM DA VJERUJEM DA CE TE ZAZALITI NO, " HAJVAN JE HAJVAN.......
Treba ga strpati u buharu sa podofilima, bar godinu dana. Mrcina četnička. U šta je utrpao tolike godine??? Kreten četnički.
Sram vas bilo. toliko prijava i tek sad jedna optuznica. Sta je s Dodikom? Javno na medijima negira genocid i velica ratne zlocince. Ma, ko ce vas kao instituciju postovati.
Profil glave sve govori
Ono je 60 godina sprcalo u guzicu i toliko živi u mržnji,ja sam stvarno mislio da se situacija može popravit ali nakog ovoga starog nakon onog malog što su mu bošnjaci davali pare da se izliječi jedino u svemu šta je dobro što današnja omladina ne zna ni pištolj da upotrijebi a ne nešto drugo prvi metak kad pukne sve će se to razbježat tik tok ratnici
1976 godiste?? Sunce ti pa ja sam beba jos. Da ovaj nije iz 1876.godiste?
E ti ces poslužizi kao opomena svim negatorima genocida, 3 g ti ne ginu.