Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ovaj dobro proci koji je nastanjen u njemackoj
Ako cemo braniti ovakve zlotvore onda nismo nista bolji nego srbi. Hapsi bagru i dozivotna robija.
ovo se zove zlocin pripadnika Armije BiH. Gledamo se u ogledalo. 70% zlocina VRS, 20% HVO, 10% ArBiH
Borci Armije BiH i za šamar sad idu u zatvor, a svi zločinci paravojske VRS još nisu pohapšeni. Evo vam slučaj: Srebrenik je u 30. avgusta 1992. bombardovan iz aviona. Jedan civil je poginuo, a 25 je ranjeno. Pitanje za tužilaštvo: Gdje je optužnica bagro korumpirana?
Za samar? Jesi procitao clanak uopste? Pljackali i ubijali civile i tebi je to samar? Nista drugaciji nisi od levata koji velicaju ratne zlocince sa druge strane.
Zamisli to braniš se i na kraju ratni zločinac ispadneš u svojoj avliji to samo u BiH ima!
Branis tako sto ubijas i pljackas civile? Pa jebote nije ni cudo sto smo u ovakvom stanju…. Ovi idioti su prvi da napadaju krvnike sa drugih strana, kad se treba ograditi od monstruma sa nase strane - e to je problem.