Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema advokata a Turska hoće u EU ?, a BAkir hoće u TUrsku a neće u EU !
Necemo mi tursku, al Bosna puna izdajica. Jedni vuku srbiji, drugi hrvatskoj, treci turskoj a malo ko vuce ZA BOSNU.
Ridjobradi krmak se sastajao sa turskim firerom vec nekoliko puta u posljednjih pet mjeseci, i Nadarevici mu nisu bili ni na kraj pameti. Ovog momka su svi zaboravili radi 'dobrih' podanickih odnosa prema Turskoj.
Uh fala bogu jos jedan Krajisnik protiv ErdoGana, samo se bori i vrati se u svoju krajinu ;) ne treba nam Erdogan ni Turska
Cccc pa sta radi Ambasada BiH u Turskoj, osim sto ugoscava nase vrle drzavnike i gladi im mu*a kad dodju? A nekima i khm, khm, nesto drugo. Optuzba je totalni nonsens.
bakir je turcima i arapima oecao i garantovo da se mogu naseljavati u BIH i to sto prije nego sto BIH dobije status EU kanditata ili cak clanstva. tz turska i arapska braca ubijaju sami sebe a da ne nas u ledja koji smo stranci kulturom i jezikom.
FREE KURDISTAN TURKY DOWN
znas sta me uznemiriva sto imas vise minus nego potvrda tu nesto nestima u nasem drustvu
od srca želim, a desit će se kad tad, istu sudbinu kao iraku, libiji, siriji, zemljama koje nisu zaslužile, a turci kumovali njihovom stanju
meni je u njemackoj jedan sirijac prico kako su mu tz ID uzimali pare kao zastitu da mu se frma nesrusi i nakon jednog vremene srusili a material opljackan i na sleperima sa turskim tablama odvucen eto braco sta su vam braca
Ovaj se nasekiro, a nije jos otisao sina da vidi. Pa prodao bi kucu, a otisao bi. Ili bi sator stavio ispred Peedsjednistva Valjda misli Bake ce otici.
SMRT BALIJAMA IZ SDA I TURCIM
Hahaha,ogorceni na drzavne vlasti BiH....Zaboli Bosnu za njihovog drzavljanina koji se petljao sa Gulenovima.Drugo,pa zar ovi roditelji stvarno ocekuju da ce Bakir i ekipa remetiti odnose sa Turskom zbog njihovog studenta koji nije zapalio zito??
Nije decko uopste znao ciji je stan,ko mu daje stipendiju,sta je Hizmet.... Hizmet je Gullenova fondacija koja je vrbovala Bosnjake po Americi.Onda su ti studenti isli po Istanbulu,po Americi,svr dzabaluka.Ali,dodje vrijeme tesko za Gullena,ostavi ih on da se snalaze.Eh sad,nekad bi te Bosnje voljele opet malo do Istanbula,ali ne znaju cekaju li ih Sultanovi na aerodromu kao ovog momka.Kako su samo naivni i pohlepni bili. Pa gdje to jos ima da ti neko placa sve i nista ne moras vracati?
Koliko sam upućen i Erdoganu bliske organizacije financiraju studente, pa im sve placaju. Mislim da je većinom takav načinstipendiranja, da ne vraćaš ništa. Isto tako da Erdogan kojim slučajem pao, tako bi se mogli kazniti i ovi studenti. Mislim da je glupo uopće raspravljati o ovoj temi, potrebno je momka kući vratiti.
@anamoon - Evo ja sam bila stipendista Vlade jedne drzave u EU, sve mi bilo placeno - smjestaj, studij, a od stipendije sam uspjevala da zivim, placam troskove, izlazim skromno studentski, putujem. Glup ti je komentar. Pa sta je stipendija nego nagrada za nesto (uspjeh, dostignuce, istrazivacki rad, sportski uspjeh/talenat, itd itd) i naravno da se NE vraca. O cizs krajst, s kim ja dijelim zrak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba vratiti istom mjerom!
Da imas nekog u SDA, dobio bi diplomatsku zastitu. Ovako ti se niko ne javlja.
Bakir se samo zna ulizivati Erdoganu - da je htjeo davno je mogao pomoci nesretnom momku.
Strasno da ne mozes pomoci svom djetetu a hebena drzava te ferma ni 2%. Ostavljen sam samcat, bez para, bez podrske
Prije da bi mu dodik pomogao Bogte
nedo bog nikome