Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je vec alijin trg red bi bio da se na sanaciji ukrade nekoliko desetina hiljada km
@ TrebinjeOpetNaVezi Golema brate,valja to savladati...
Voljeli bi vi fgr-ovci ulizanci da se trg zove po nekom Peri, Vasi, Miši, al jbg neće da može pa vi ''puhćite''...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da smo normalna drzava,ovaj trg bi se zvao Trg Kulina Bana i njegov lik na konju i sa krunom na glavi i macem u ruci bi bio postavljen na centralno mjesto.
Kad vec niste startali u aprilu, sto nisi sacekao SFF da se zavrsi, ili radite u 3 smjene do festa.
A za tunel se nema?
gdjw su nasi nesto radili a da se nisu dobro pocastili ili ti nakrali
Hajde dobro ali bolje da ste kopali tunel.
Gdje sad nadjoste u sred turisticke sezone i spice to raditi sad ce sff krenuti . Trebalo je to krajem septembra pocetkom oktobra to zavrsiti
Zar ovdje nije trebala biti i podzemna garaza? Ovaj trg se mora cijeli renovirati. Raditi samo zamjenu ploca bez da se popravi ostalo, nema smisla. Ali posto se sve radi za gradjevinske firme i IMT, onda samo nek se radi.
Podzemna garaža malo sutra
Predsjednik Skupštine KS Elvedin Okerić službeno se sreo sa jednim od vođa u Njemačkoj zabranjene bajkerske organizacije “Osmanen Germania”! vidite skime ovi zlikovci druze! u njemackoj se kaze kako meni dijasporci kazu : mit Türken macht man keine Geschäfte ! Pa nek vam neko prevede
a fasade samo sanirate sanirano
Aha, park Svjetlost, sad znam.
Ja samo ne mogu da vjerujem koji klocevi žive i vode državu. U sred kakve takve turističke sezone vi štemate u centru grada - Bože pomozi! Only in Bosnia!!!
Zlazne ploce ce staviti
Bravo u sred turisticke sezone, sve raskopajte
Opet sadaka,mozete li vi ista sami???
Pisam vam se na tablu s imenom trga
pisam vam se na ime trga