Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
890 milja,pa jel prave podzemnu joj lopovluka
@pizza Ti si primjer jednog GLUPOG I BUDALASTOG BALKANCA!!! Izvinjavam se na izrazu, ali mi nista pametnije za tebe ne pada na pamet. TEKST GLASI: "U budžetu Općine Centar za 2015. godinu za izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju stepeništa, rukohvatnih ograda te pješačkih staza planiran je iznos od 890.000 KM." DAKLE ZA SVE PROJEKTE U 2015. GODINI CE SE IZVODJITI 890.000 KM!!!!!!!!!!!!!!!!! Nije niko rekao da REKONSTRUKCIJA PLOCNIKA U TITOVOJ KOSTA TOLIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali eto nek si ti nesto napisao, a ni procitati tekst ne znas ocito kako treba! -.- ZNACI: GROZOTA OD NARODA!
Tradicionalno i svake godine novogodišnje pranje novca zvano zamjene ploča, standardno i već sedam godina uobičajeno u općini Stari Grad i Centar, pa naravno u suradnji sa Kantonalnim Petrovićevim ministarstvom...
Bravo stručnjaci !!! Neka ste vi izabrali da izvodite radove na -10 i u januaru.Bravo za općinu Centar i načelnika Bećirevića.Nije trebao obustaviti radove na svojoj vili na Baricama ako se već kvalitetno može raditi po minusima.Možda Grakop ne može sve da stigne,slomi ih "kvalitetno" zimsko održavanje saobraćajnica u Novom Gradu.I zašto "Sela",izgleda sprema se nova faza radova na imanju a isti su vjerovatno stručni za to.Nije Dževad bezveze načelnik,kadar je to DF-a.U zadnje vrijeme me sve više podsjeća na ove iz SDA.Ako ne uspije guzu smjestiti tamo,možda ga ubrzo i vidimo tu
malo kada covjek realnije pogleda ovu sliku,vidi jednu grupu smradova koji unistavaju u centru grada prolaz niti sta popravljaju niti novo grade ,jednostavno peru novac! ne rade svoj posao ponasaju se papanski mjesto da bezpropusno grade on gleda djevojku nesto se kezi papak' oko njih pogane kante i ova traka okolo bijedna sve sa njima skupa kosta 20 maraka ..a oni ce stotine da ukradu! PROVIDNI STE BOLJE NE UNISTAVAJTE OVO NASE SARAJEVO- ZABOLIT CE VAS GLAVA DOSLJE!
SSSSSSSSSS
Svake godine sanacija ploca,izgleda unosan posao....
Tradicionalno mijenjanje ploča treba iskoristiti i napraviti neki festival ;)
JUBILARNI DESETI PUT BLAGO ONOME KO SVAKE GODINE OD OVOGA HAJRUJE, ALA JE U BOSNERCEGOVINII SVE UREĐENO DA SE DOBRO HAJRUJE....................................
Šta je ovo ba, skoro svake godine mijenjaju te ploče?!
Kako znam za sebe stalno ovo nesto saniraju citaj peru novac. Koji lopovluk
Dok je Titove i ploča, bit će i para. Šta mislite čija je ovo parola?
nemoguće 890 milja ovo je greška u nuli 89 je ok
890.000 KM ZA SVE PROJEKTE MAJMUNEEEEEEEEEEEEEEEEE
glasovali smo pa sad nemojmo biti licemjeri nego podrzimo ovu "akciju" .
Nisam iz sarajeva ali mi se čini da kada god dođem neke ploče se po Ferhadiji postavljaju.
e moj narode . . . uzeše nas levati za još 900.000 . . . beeeeeeeeeeeeee
JOS JEDAN MAJMUN? 890.000 KM ZA SVE PROJEKTE U CENTRU!!! U budžetu Općine Centar za 2015. godinu za izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju stepeništa, rukohvatnih ograda te pješačkih staza planiran je iznos od 890.000 KM. Hajde procitaj opet za sta je 890.000 KM!!!
kako ne kontate.pa ovo je lova koju ovi sto odlaze sa vlasti nisu uspjeli da maznu za vrijeme mandata,pa sada pritisli da se mazne na kraju,daj sta das.makar se lijepilo i kopalo u sred januara.kome ce ba ko odgovarati.
Ima li neko skolovan, tipa gradjevinski inzinjer ili slicno koji nam moze objasniti zasto ovako cesto mjenjaju ploče i zasto ovako često sve se raspada?!