Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati u BiH danas imaju na svojoj strani i zapad i istok kao I pola BiH
Hrvati u Hrvatskoj, molim vas zabiljezite ovo zlostavljanje po komentarima od strane bosnjaka. NECETE NAM UKINUTI PRAVO NA NARODNOST KOJE OVDJE POSTOJI STOLJECIMA. MI SMO AUTOHTONI NAROD I NECETE PREKO NASIH LEDJA GRADITI SVOJ IDENTITET!
Pokazite svojim prijateljima sto trpimo ovdje. Trebaju svi ovo vidjeti. Ponosmi smo slaveni i Hrvati korijenima i krvlju i opstajemo koliko god nas pokusavate obrisati. Hrvati su s vama ginuli po Sarajevu pod opsadom, cisto da ne zaboravite
Kakve veze imaju hrvati sa lopovlukom od strane gosp covica. Covic je sam pozvao hrvatsko stanovnistvo da naseljava područje Hercegovine. Prodao posavinu i stednju bosnu.
Prodali su zeleni državu davno...
Opet ovaj korumpirani, u sukobu interesa, Palmer, znači navalio lik da provede ono za šta je od Vučića dobio pare, pa da upiše sebi uspjehe u diplomatiji u CV, hoće napast da profitira tako što će ukopati građane BiH!! Ne može i gotovo, donesite rješenje o građanskoj državi, inače otkačite, ne može i gotovo!!!!!
Bakire, dao si Sutorinu, reviziju tužbe protiv Srbije...ako daš i izborni zakon a da mi Bošnjaci ne dobijemo Republiku BiH, onda si VELEIZDAJNIK
Odakle se sada pojavi izborni zakon. Hajde malo pregovarajte i o zahtjevu nas Bošnjaka - Republika BiH
Ne razumijem sto idu po kancelarijama i sto ne sjede u nekoj instituciji BiH!? i da bude javno o cemu pricaju!
Vidi ovoga sa kapicom, mora da je IT strucnjak!!!
Ima li kakvih zahtjeva sa bosnjacke strane, ili je bosnjacima sve potaman. Bosnjaci u RS zadovoljni, nema ih nigdje upredvidjenim kvotama, hrvati drze pravni i finansijski sitem vec 20tak godina, procenat zastupljenosti se samo gleda na ustrb bosnjaka, a ostalih nema ni na mapi. Takodje, pitaju li se ista oni sto ne pripadaju ovim torovima, tkzv. drugi, manjine, itd.
Evropa ovdje zeli izdejstvovati konacnu podjelu zemlje ! I za 20 godina imati cemo ovdje novu drzavu po imenu Fildzanistan !!!!! Zato svi trebamo zajednicki zaustaviti i onemoguciti takve namjere !!!
Ovo je komsiceva krivica. Lik se ponasa kao da je iz sda, oni ga finasiraju, promovisu, njihovi botovi ga brane. Da je izabran neki hrvat poputt slave kukica ispred sdp ili koalicije gradjanskih stranaka, ne bi do ovoga doslo. Komsic se ponasa kao nacionalista i to je jos jedan od razloga zasto ce hdz dobiti izborni zakon
Ofiras se drug
Zaista je mučno čitati kako u zemlji kojoj je još uvijek gotovo pola teritorije okupirano i etnički očišćeno, stanovništvo neobrazovano i osiromašeno, najbrojniji narod radikalno islamiziran, politički, etički i moralno lobotomiziran, u zemlji u kojoj kleptokracija vlada pomoću šovinizma, čak i rasizma, dakle, kako u takvom društvu glavni problem predstavlja baš vraćanje prava glasa skupini ljudi koji su izvorni baštinici i zaštitnici ove zemlje već stoljećima!
Ti izvorni su bošnjaci katolici, piše ti fino na katedrali. Vi hrvati kobajagi, niste stariji od 120 godina
Bakir nije moj predstavnik i nikad nece biti. Ukinite sda fasisticku tvorevinu, koja je otjerala hiljad emladine iz ove lijepe zemlje. Ne u da mi ova trojica kroje kapu, ja cu glasati za alternativu, NS, SDP, NiP. Samo ne sda i selam alejk mumine..
Na SDA je veliki pritisak. Izborni zakon će donijeti ili dogovorom ili preko VPa. Samo je cilj napraviti dogovor da je saradnja između Hrvata i Bošnjaka dobronamjerna i moguća. SDA je pravila sa Erdoanom autoputeve za Beograd. Oni su tako bili pod pritiskom Turske da su SAD i EU morali donijeti zakon o genocidu da se prekine ta ljubav prema Srbiji. A RS će dobiti još više nezavisnosti.
Izborni zakon nije upitan.
Jezivo je pomisliti ko predstavlja bosansku stranu u ovim prevažnim pregovorima