Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvanično počela izborna kampanja u Sarajevu*
Mogli ste i najavit, jutros zapeo tu xd
Nije čudo što nam komad auto puta košta milijardu maraka kad kružni tok košta milion i to? Koliko vas se ugradilo? Može li ova napaćena država ovo više izdržati? #Pitam onako za jarana#
Milion i po (1.500,000,oo) za jedan kružni tok na potpuno ravnom terenu na kojem treba asfaltirati krug i nabaciti nešto zemlje na sredinu. I posaditi cvijeće na toj zemlji. JE LI TO MOGUĆE? DA JEDAN KRUŽNI TOK KOŠTA MILION I PO?
Joj kad sad zacepi, al za jedno pola godine ce se uradit pa cemo prodisat. Nadam se i kranjceviceva ulica da ce se nekad zavrsit jer stoji raskopana vec 4 mjeseca, odbi bubrege kad prolazim tuda
Pa ovakav projekat koji ce ugusiti grad, treba da se izvodi 24/7. Cuj treba im 3-4 mjeseca. A moglo bi za 20 dana kad bi se radilo u tri smjene. Kad neko u kolima hitne podlegne bice kasno da se sjetite da je guzva razlog tome.
Eno ga Talgo na trecoj slici, cool :)
Super da su izbori ove godine, pa cemo svasta dobiti.
Prošlo je 19 godina kako je započela sa izgradnjom/rekonstrukcijom ona ''longitudinala'' Skenderija - Dobrinja. Evo već 17 godina kako ''mozgamo'' da li onu zgradu na Grbavici I, treba izmjestiti/srušiti ili odustati od longitudinale. Pare nejmamo ali šta imamo?
Bice za Hanku posla
KLIX novinarstvo ??? Pa za korisnike ovih cestovnih PRAVACA je važanija informacija o REŽIMU SAOBRAĆAJA za vrijeme IZGRADNJE !!! Je li TOTALNA obustava ili DJELIMIČNA, i kako !!!
A usko grlo je ustvari kod zeljeznicke stanice... I fabrika duhana. Ako se tamo nista ne uradi, ovo nece imati apsolutno nikakvog efekta...
@f_ar I to je u planu kada krene 1. transverzala od tehničke škole pored ž. stanice. Ne mere sve nama'.
Opet ce biti cep, najbolje novac centrifugiraju kroz kruzne tokove.
@haribo Ma ja, najbolje je ništa ne dirati, ostaviti kako jeste i kukati kako ništa ne valja, a pare trošiti u restoranima i na službena putovanja.
A što se I.Š. naslik'o!
Ko će ga otvorit'?
Sad idu radovi jednog kruznog 2 godine kako samo Koldzo zna, onaj kod pekare AS je unistio i najstrpljivije
Sretno