Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"A" transverzala najčuveniji "ponos i uspjeh" SDA graditelja duga oko 900 metara, sa 5-6 zastajanja jer su semafori na svakih 150 metara. Priključaka na njoj ima već ima koliko hoćeš! A za dvije godine je već dobro uegnuta i sa ispucalim asvaltom!
Neće biti čudo da do lokalnih izbora za 2 godine naprave još koji priključak, podignu nove semafore, postave kakvu katakombu koja lomi podvoz, a zovu je "ležećim policajcem", i potroše pola miliona KM. A niko ne benda što je uključenju na Kurta Schorka kod Aerodorma, jako sporo i nadasve OPASNO!
@orion101 Znači "predizborno šuplja stranačkougradbena mazni lovu iz budžeta priča" Hvala na informaciji, ja stvarno pomislio da nešeto rade :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U pm, zar ovaj Euroasfalt mora asfaltirati i najmanji sokak u Sarajevu??? Kao da su jedina firma za izgradnju puteva u BiH.
Nije se rodio ko je narodu ugodio. Kad se pravi sto se pravi, kad ne prave nista sto ne prave. Da se uvijek radio bar dio po dio do sad bi bili metropola. Ova transverzala je super, samo jos da se ukljuci Opcina Ilidza i da se rijesi dio od stupske petlje do aerodroma.
Nemogu da verujem da niste ulicu Branislava Nušića preimenovali u nekog šeida... ccc...
Ovo ona što su se trake već izlizale da se nijedna više ne vidi nakon 2 godine.
sve fol radovi, predizborne igrarije SDA mafijaša i lopova, zašto ne spojite stupsku petlju sa aerodromom i ne napravite kružni ispred aerodroma, već nas zajebajete stup pijacom i pećenim pilićima na putu od aerodroma do stupske "petlje"
Ovaj euroasfalt vazda glavni izvođač.
Uh sto su se pred izbore razradili majke im ga fasisticke
U sred grada pregazis na smrt, bolesnog i starog covjeka, Hodza odnese rodbini 20.000 km,i pricu da je allah narucio da ga ovaj fini covjek ohladi,,, i ubica nastavlja uspjesnu SDA karijeru.....
Zar ova ubica Efendić nije u pritvoru ???
Ma nije namjerno ubio čovjeka.To se ne pika kao ubistvo. A i Alah je milostiv.