Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMETARI SU VAM BEZVEZE ( MISLIM NA OVE DVIJE OSOBE) VI I NEMA TE POJMA IZ KOJEG JA RAZLOGA ZELIM DA IDEM NEGDJE A VAMA JE OČITO SMO I BITNO DA NESTO BEZVEZE PROKOMETARISETE.... A NASI SLUŽBENICI SU FUJ...U RS SU PRODUŽILI RADNO VRIJEME DA BI MOGLI PRIMATI ZAHTJEVE A NASI TJERAJU LJUDE KO STOKU SA VRATA.... NE DAJ BOŽE DA IH MORAŠ NAZVATI NA TEL. PA PITATI ZA KAKVU INFORMACIJU....AKO IM SE NE RADI NEK IDU KUĆI NEK IMA DOVOLJNO LJUDI NE ZAPOSLENIH
sistem je totalno bezveze. ako ste vani, morate doci u sarajevo izvaditi rodni list i uvjerenje o drzavljanstvu. potom se treba vratiti u zemlju gdje zivite (ne mozete izvaditi pasos u sarajevu, jer nemate prijavljeno mjesto boravka) i poslati to sve u ambasadu i platiti im troskove slanja u sarajevo i provjere svega onoga za sta ste vec putovali u sarajevo. pa se onda pitaju sto niko od dijaspore ne uzima nase pasose.
Kako lažu i bacaju nam prašinu u oči!!! Niti u ovom trenutku sistem ne radi. Treći dan stojim u redu i pokušavam predati zahtjev za pasoš za dijete.
Ma jarane... nema smisla... hitno mi treba pasosh...a oni neke glupe razloge daju...kao ovo ono... eto biche strpite se malo... josh ona krava na shalteru u Donjem Vakufu odvratna... uh udavio bih je.... nikad napretka ...al eto biche do decembra... i to sad chemo o5 dobiti obichne pasoshe...a tek od decembra(citaj aprila) che biti ti neki biometrijski... otmanje otimanje otimanje... :D hahaha
Svaki sistem se, dragi moj balvane, prvo testira prije nego se pusti u produkciju, s tim sto to balvani koji dobijaju ovakve poslove i balvani koji hajruju sebi cijenu testiranja ne znaju, pa \'testiraju\' na zivcima gradjana koji na kraju krajeva placaju tu istu uslugu.
Nema nikome na put , dosla nam je kriza , i nema nikome mrdanja ,kakav put ? ,nista ! Sjedi kod kuce i razmisljaj !
Jao komentara. Covjek (BU) se javi i opise nam problem, a drugi ga pljuju jer je krenuo sa bebom na put... A mozda i nije (vjerovatno ima i vidovnjaka medju nama ovdje!?). Hahahaha, pa ovo je bolje od Nadrealista! Samo da nije zalosno, smijesno bi bilo.
BU --vodi je na marke ,ko te ne bi vratio kad ti je djete crnce A !
Malo promisljen roditelj sa bebom (kako ti opisujes) u doba kada se Evropom siri gripa ne bi ni isao na putovanje. Ali u tvom slucaju nije ni sporan pasos, ti nigdje neces ni otici, samo bla-bla da budes u \"modi\" - pljuj po svemu!
Jest sistem komplikovan al se za sistem treba i pripremiti ...ja vec dva dan ide sa bebom da joj predam papire i da je slikaju i svaki me put vrate ...i kako da idem na godišnji ako dijete nema pasosa .....da je vodim na rodni list....
Preskocite te gluposti ,..pocnite chipovati raju (kao pse i macke) to je sad aktuelno ,da se uklopite u ciljeve za jednu svjetsku Vladu . Bosna je i onako pokusni zamorcic!
ovo je veliki sistem i trebace vremena da sve legne na svoje mjesto, svaki sistem mora proci testnu fazu, ni jedan sistem nije savrsen,ali bas ni jedan.
Dobra vijest u poplavi loših. Molimo konzilij da nas i dalje izvještava o stanju sistema za izdavanje dokumenata.
Pravo dobro poboljšanje jutros ne mogu da se uloguju u sistem za identifikacione dokumente fakat poboljšanje !!!! ha ha ha ha ha