Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok, treba da pokloni zemlju vama djeci uzp-a. Kako vam nije jasno da ga zaboli patka za vas tamo?
Komšić se ne upliće u probleme Hrvatske ko Plenković i Milanović u naše probleme
Otvoreno huskanje bosanskih Hrvata protiv drzave Bih. Juce Milanovic iz Kupresa a danas Plenkovic iz Zg. Fina politicka slika za buduce izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zivio nas ljiljan 100 godina, da nije njeg vi bi nju davno unistiii!! Kjafiri
Trazeci tebe.
ahhahahah sutra ćeš o njemu okrenuti mišljenje kao što si juče okrenuo mišljenje o OHR-u jadno jadna
Bosnjaci je Zeljko Hrvat,a drugi Hrvati su katolici.hahaha.Hrvat im je zato sto ne prica hrvatski,mrzi Hrvatsku i Hrvate itd.Show.
Ne predstavlja on Hrvate nego Bosance i Hercegovce ... to sto vi zelite svog covjeka da radi u vasem interesu a protiv BiH to je druga stvar
HDZ + Zorangutan=Negatori genocida
Komšić je prava ličnos da predstavlja Hrvatski,Bošnjački i ostali narod.Zato im smeta,živio Komšić
Kada ti je vazna ravnopravnost naroda u BiH, daj takva prava srbima, talijanima i drugima u Hrvatskoj. Njih je u procentima isto toliko kao i hrvata u BiH. Medjutim tvoja prica ne ide o tome nego o odrzavanju Covica na vlasti. U tome je vic.
sve je reko u ovoj recenici
Pa tako i treba gusak jedan..KOmsic vodi politiku za svoju domovinu i svoj grad a ne za vas ble.nto
Plenkoviću , presuđen je UZP , priznaj i izvini se Bošnjacima , šta tebi nije jasno!!!
Bravoooo. Hravti u Bosni i Hrvati u Hrvatskoj imaju svako svoju kuću, svako svoj novčanik...Tu i jeste problem tutorstva, što stariji brat kao čuva mlađeg a ne vadi ruku iz tuđeg novčanika i naređivao bi šta da radi on sa svojim cimerima. Prste sebi!
Pa valjda su BH Hrvati prvenstveno stanovnici Bosne i Hercegovine, a ne Hrvatske. Valjda je i njima preči interes vlastite domovine (BiH), nego Hr. Ili bi barem tako trebalo biti.
REŠILI DUŠMANI DA RASPARČAJU BOSNU I HERCEGOVINU.
Odjjebite vise od nas!
Ne znaš zapravo ni šta si rekao a rekao si suštinu problema. Nije svaki interes Hrvatske ujedno i interes Hrvata u BiH. Najočigledniji primjer je bila tzv prodaja Posavine za etnički čistu Hrvatsku.
Gospodin Komšić, nije predstavnik Hrvatske u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, već je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. I ima ispravne stavove. To što vi želite uz svesrdnu podršku neonaciste iz OHR-a i naših lažnih prijatelja sa zapada, da instalirate svog čovjeka na tu poziciju kako bi blokirali razvoj Federacije BiH, ne znači da se mi nećemo boriti protiv toga.
Sve je Plenky dobro rekao. Priznao da Hrvatska želi uticati na BiH kroz BH Hrvate. Zar je normalna stvar imati predsjednika Hrvata koji misli prije svega na BiH pa tek onda na Hrvatsku? Prije 300g Englezi u USA su preko noći postali Ameri. Nisu mislili na UK i postali su za 300g prva svjetska sila i nacija, Zašto u BiH Hrvati ne misle prvo za BiH pa tek onda za Cro je stvar mentalnog sklopa i uticaja crkve.