Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti jednu laganu, "ekolosku", radioaktivnu deponiju blizu Dubrovnika, ima da pociste ovu u Trgovskoj gori za 24h
Predivno! Onda ce radioaktivna okolin biti samo do 102.028-sme, a ne do 102.024-te. Jupiiiii
Ovo je prvi pozitivan korak, nastaviti raditi na potpunoj obustavi pripreme odlagališta nuklearnog otpada na zajedničkoj granici. A ovi zapjenjeni Veliki Hrvati i Veliki Bošnjaci, de malo ohanite.
ovo sve nacionalisti ostali u bosni u prevodu konj do konja
Upravo tako. Meni lično ne bi smetala istina da sam porjeklom od bilo koga. Uzeo knjige, članke, novine, slike i vidim da mi zemlja postoji više od hiljadu godina. Da u njoj žive neki narodi a ne jedan narod nema smisla. Jedino što ima smisla je konveriranje jednog naroda zbog šizme i okupacije Turaka nad zemljom u tri vjere. Imenovanje zbog religije je izvor problema. Isto tako ljudi se boje nadglašavanja pa i o tom treba razgovarati.
Odgodi trajno, iskopaj rupu daleko od vode i tu odlazi
Mogli bi i mi malo odložiti u sliv Cetine i Neretve, a nije loše ni pored Dubrovnika mislim šta ima veze ne zagađuje to, Jel tako ?
Hrvatski i premijer federacije. Njiva mu samo cuva mjesto.
Trojkasi hrvatsko cvijece
Dovoljno dugo da i mi izgradimo smtljiste vise Dubrovnika
sluga globalisticki i UZPovac fasisticki
Sad je i idiotu jasno zašto su razvalili Jugoslaviju i podržavaju iseljavanje odavde.Treba nacistima mjesto da skladište otpad.Znači tretirani smo kao deponija.
Sto ne stave na granici sa Srbijom gdje pripada?
Divne vijesti....
Rivaldo3PM,Ugarski konjusari, kao i Karpatski kmetovi,vuku gene od konjusara i kmetova,i nikada se neće osloboditi kompleksa niže vrijednosti od Bošnjaka triju vjera,zato su i prihvatili tzv hrvatstvo i srpstvo.
Produzit ce se ono jos.