Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li bi Hrvati dali Srbinu mjesto premijera Hrvarske? Pitam za jarana
Bitniji su razlozi neformiranja Vlade FBiH, odnosno neimplementiraanje prošlih izbora, popunjavanje Ustavnog suda FBiH od pregovora o izbornom zakonu! Prestanite blokirati državu!
Srbi su kroz SDSS praktički uvijek u vladi RH, a potpresjednik vlade je srbin Milošević
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da nije bilo onog "10k mudžahedina", "čuvajte erres", "glasanje protiv sankcija onom ko negira genocid" i "sapuna" možda bi i povjerovali!
A prije toga ujkoo UZP i paradržave, Ahmica, Heliodroma, Gabele itd
Hrvatska je sinonim za siromašnije ljude od Rumuna pored bolje geografije i uslova. Kraj price
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pregovori: mlaćenje prazne slame ili naprđivanje.
OVO JE SAMIT CVETKOVIC-MACEK!
Ovog covica treba protjerat iz bosne
Nećeš dobiti izborni zakon pa nek ostane država u blokadi 1000 godina . Šta bi bilo sa Bosne i bošnjaka da je Čović bio u predsjedništvu umjesto Komšića u ovom ludom vremenu ne smijem ni zamisliti.Onaj ko ode na pregovore po ko zna koji put do sada , treba biti proglašen persona non grata u federaciji.
za razliku od klauna iz HDZ BiH Plenkovićeva riječ ima težinu...to ćete osjetiti i preko Schmidta i preko Escobara....nije BiH provincija u Pakistanu koliko bi neki ovdje na portalu željeli...pošto većinom piše BH dijaspora a voli kuhati u BiH pošteno bi bilo da isti zaduže borbeni komplet ako dođe do razlaza...čovjek vam pruža ruku,što je tu problem?
Posto fasiste niko vise ne zove u goste sjatili se u nasem Mostaru. I Szyarto,Brnabic, Plenki,Dodik,Covic.Bilo vas je 92 puno vise ali popusili ste. Komsic je Hrvat Bosanac patriota I nas izbor. To je tacka na I.Zelensky I Komsic su nasi predsjednici.
Vas ne zanima bih u EU. Nas ne zanima sta EU misli Rijesite se prvo desničara u svojoj kuci ,pa nama prosipajte čafonu
Pregovori samo oko presuda Evropskog suda! Nismo mi papci da diskriminiramo Rome, Jevreje, Bosance i druge.
Raspada ti se vlada u Hrvatskoj, a ti se baviš BiH izbornim zakonom. Ne laje cuko zbog sela...
jadni mi sa vama olos....
A nas Novalic na Starom, slika se sa djecom
nikakvi pregovori i nedaj boze ulazak u EU,nikakvi zakoni,samo gradjanska BiH,nacionalisticko smece ne smije dobiti sto hoce
Objasnite i nama kad se dogovorite...da I mi glasamo za to. Cujem vlada dobro u HR i obnova zavrsena...svaka cast. Sad u komsiluku poraditi malo.
Ulazu u porobljavanje BiH. U stvaranje BiH hrvatske kolonije kojom zele upravljati parlamentarnim blokadama pomocu HDZ petokolonasa.. To rade vec 25 godina. Nema sanse za prijateljstvo i zblizavanje na tim osnovama.
Sikter!