Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek je na dovoljnoj visini da može proći brod ispod njega i sve pet.
Most treba i mora da se gradi. Price o tunelu kao alternativi su za malu djecu. A BiH tj dio njenih politicara kao i dio naroda, umjesto da se bavi nacionalistickom retorikom i teorijama zavjere,bolje bi bilo da rade na planu razvoja Neuma i BiH opcenito sa pretpostavkom da je most vec izgradjen.
@Shapat ispravka: * umjesto sto se bavi...
Pizdić: BiH štiti svoje interese BiH štiti samo kriminal SBBa i HDZa ! Odavno je u minsitarstvo saobraćaja trebala upasti SIPA jer je ka i u Špirićevom slučaju krivitovorenje zaključaka, falisfikati i uništavanja službene dokumentacije NORMA ponašanja. Ali to je samo DOdak jer je projektovanje izvšeno pljačkom novca od mosta na Čiovu KOJI NIJE NIKAD IZGRAĐEN, pa SIPA treba da surađuje i sa USKOKOM ! Očekujemo privođenje minsitra Juske, Dragana Čovića i još ministara !
Hrvatska ima pravo da gradi podmorski cestovni Tunel za Pelješac kojim ne ugrožava njen teritorijalni izlaz na more niti saobraćaj za vrijeme Bure. Dovoljno je da kao slučajno NATOVAREN ŠLEPER PADNE SA MOSTA I BIH BUDE ODSJEĆENA. NAravno sa tunelom se to ne može desiti a da ne govorimo o padu mosta. Kako se desilo da baš u tom momentu ČOVIĆEVA pišulja postane glavna državna tužiteljica koja je predmet bacila u ladicu ostaje da se vidi !
Pogan sa kliksa brisu komntare...fuj majmuni nepismeni
Kako se ovaj zvizdic uvladi podilazi kao da ga strah od plenkovica, umjesto da kaze da nije uredu da blokiraju ulaz u neum i da je moglo drugacije da se htjelo on se nesto sasro od pitanja!