Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista cudno, pa ni nenormalno. Treba da shvatite da i ovi koji nista niti pitaju, niti repliciraju, nemaju sta reci jer su sve tamo neskolovane kriminalne osobe koje Boga mole da dobiju pare zato sto su se petljali tamo gdje im nikad nebi bilo mjesto ni u Tunguziji. Na primjer, Aleksandra Pandurevic, i njoj slicni " politicari " grade svoje angazovanje na NACIONALISTICKIM jeftinim forama i tako sa tom retorikom povlace masu replika, pa nazalost to je jedino sto im je ostalo u amanet od Profesora " Dabica " koji je karijeru i napravio na tom profesionalnom nacionalistickom politickom WC obrazovanju. Ipak to je dobro jer tako ce se ako Bog da izbrisati kao entitet.
Ma jadnici oni jedva duraju na ovom vaktu...
Ne bi covjeku bilo krivo, samo da rade savjesno i kako treba.
pa daa jadnici malo imaju , ovi u federaciji imaju vise
ne bilo im za transplantacije
Ma krajni bezobrazluk..nema sta!!!
A topli obrok
Ma to stize naknadno..po jedno 1000 KM...
naravno place su u skladu sa primanjima penzionera , ... cudo jedno kako narod i nakon ovakvih saznanja opet dozvoljava da sa njima upravljaju lopovi i oni koji su nedostojni takvih funkcija, a slobodno mogu reci i nesposobni !!!
@Qaatil Nije čudo. Retorika bazirana na nacionalizmu i mržnji prema drugom/drugačijem, uvijek nadilazi blagostanje građana.. P.S. Mitomanija, e to je čudo neviđeno..
Pa ih vi iz rs-a i dalje podržavajte, a oni će vas, k'o i nas naši političari zavadjati i mazati vam oči nacinalizmom dok oni fino fufaju jadni narod.
Sta vas briga za RS. U RS je danas normalna isplata penzija za razliku od federacije, koja ima vece administraciji, vise ministara I premijera od Amerike. Cistite svoje dvoriste pa onda pricajte.
Debilu, rs je dio BiH, tako da je to i moje dvorište kol'ko je i tvoje! Pored togat ti mora da si neki guzonjin sin čim ih braniš.