Dragan Davidović
0
"Pjevao sam i opet ću"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijagnoza \"cet.srbin\" izljeciva samo metkom. Nema normalne drzave dok se ne odstrani bolesno tkivo!!
Pazite molim vas na komentarima je spam word C....K!! Sa-x samo vi ne nazivajte ono sto jeste pravim imenom, i pravite se da ne vidite nista van Republike SARAJEVA, i uskoro ce te ovakve imati u po grada, a vec imate samo dobro zamaskirane! Pateticni ste Sa-x!!
On iz sela ikad, selo iz njega nikad. Ovakvi su jako velike junacine al na dobroj udaljenosti, da je frajer kao sto izjavljuje zapjevao bi na starome mostu u Mostaru ili na Ferhadiji u Sarajevu.
Samo se budala hvali svojom gluposti. No u ovoj situaciji i nije bas da je moga sta \"pametnije\" da kaze ;)
sta se lozite koji k-..., este bedni
Jadni moji B/S/H... Nema vama civilizacije ni zajedničkog života... Pomagaj bijeli svijete, razdvajaj stoku ili će opet krv teći kroz Bosanske vode.
pjevajte karini to vam je jedino i preostalo sypci primitivni........ i karadzic pjeva u prdekani hebo vam on mame zlocinacko-fasisticke,prokleti bili i vi i okoljenja koja dolaze........(naravno srpska pokoljenja).
Znate li braćo Turci onu: Sa Manjace porucuju vuci selite se banjalucki Turci. Oj Alija mozes li slanine da ti djedo sa tavana skine? Ne diraj nam Republiku Srpsku kupi prnje i bezi u Tursku. Oj Alija nisi vise glavni pobedio narod pravoslavni. ojha !
Nego šta ćemo nego pjevati u našoj RS a vi b.a.l.i.j.a.ć.i lajte iz svojih ghetto mahala. Da vidim ko će nam to zabraniti da pjevamo ?!
SRBE NA VRBE,NOZ,KOLAC JASENOVAC!!!!!!!!!
\"Sarajevske političare i javne radnike je pozvao da otkriju kriminalce, nalogodavce i finansijere koji stoje iza Federalne televizije i emisije \"60 minuta\" u kojoj se sistematski pripremaju medijski odstrjeli.\" Tako to rade u RS. po nalogu politicara (citaj: Dodika), otkriju \"kriminalce i nalagodavce\" koji pripremaju \"medijski odstrjel\" i likvidiraju ih. Pa kako neko da o Dodiku i njegovim jaranima da pise nesto lose. Hehe...RS je zapad za Federaciju, ali onaj divlji zapad ili sto bi ti ga amerikanci nazvali Wild Wild West heheheheheheheheh
Ljudi dobro razmislite prije nego što nešto napišete. Jasenovac je za neupućene bio veliko stratište nevinih srpskih civila, staraca, žene i djece! Stid me je pojedinaca koji su pretpostavljam moje vjere a pišu strašne nebuloze. A Davidović neka pjeva i priča šta hoće ima čovjek puno pravo na to. Sudeći po komentarima mnogi od vas nemaju mu šta zamjeriti. Na istoj ste talasnoj dužini. Prijatno!
@cccc Izvini, nismo znali da vi imate praksu u FBiH da taslacite koze :DDDDD @++MU++ Je li ti mama kao malom nije dala sise, pa sad imas traume? :DDDD
Neko je mislio da će onaj snimak biti skandal u RS-u... Tamo je sasvim normalno pjevati one pjesme. A što se tiće neke TV kuće koja podržava multietničnost i osnovna ljudska prava kao što je RTRS, onda ne njenom čelu nebi trebao biti okorjeli fašista koji mrzi sve što nije srpsko. Ako je na čelu neke grupe Fašista, onda su svi članovi te grupe FAŠISTI. A očigledno je da je RTRS FAŠISTIČKA TELEVIZIJA kao što je i sama republika srpska fašistička tvorevina nastala na genocidu i etničkom čiščenju.... Ali svi mi to znamo i u RS-u i u cijeloj BiH , pa i šire. kao što to zna cijeli svijet, da je RS genocidna tvorevina, ali Svijetu odgovara da ona postoji, pa zato mi možemo pričat kolko god hoćemo, ali ništa sa tim nećemo postić.
ovakvu bagru samo treba iskorjenit...barbari jedni! \"baby killers, retards i rapists\" tako kaze vice president amerike