Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović če se i osunetiti samo da bude nesto u vlasti, jer ako niju tu ode u prdekanu....
@NedD Komsic se vec osunetio i eno ga sef drzave.
Kakva je zemlja BiH najbolje definise naslov: Pitali smo ambasadu SAD sta misli o...bilo cemu sto je unutrasnje pitanje jedne zemlje.
Covic je mnogima problem jer uspjesno provodi svoju politiku, ne znaci da se ja s tim slazem ali gledajte sta covjek radi sta je sve progurao i sto ce sve progurati i na kraju pogledajmo koliko je dobio glasova, sve to govori za sebe i suvisno je mog komentara
Samo pitanje, dali je onda uslovljavanje izbornog zakona za formiranje vlasti na nivou federacije ispravno (jer zna se da trenutni izborni zakon nije ustavan i svi su rekli da se mora izmjenut izborni zakon) ako je ANP obavezan prije formiranja vlasti, vrlo zanimljivo, dali je "dozvoljeno" uslovljavanje samo onih stvar koje predlažu Bošnjaci.
@StarM0N ANP nije ustavna kategorija, a i ovisi o srbima dok se izborni zakon na nivou federacije može izmjeniti i bez Dodika.
Sta je jos potrebno da Izetbegovic i Komsic shvate da nema nista od uclanjenja u NATO savez i da moraju formirati vlast?
Bosnjaci imaju svoje ja! Zove se US ambasada
"Pitali smo ambasadu SAD..." Moze li debilnije? Crni Bosnjaci, dokle cete birati ovakve debile?
2009 jasno obavezala.... nakon 10 godina nista nije uradjeno, sad nema nazad...
Samo ovo...https://www.youtube.com/watch?v=OeOuLGNJx6I&list=RDMMGIV8ZcDB8ps&index=3...Borderlands Ending Credits Theme - No Heaven By Dj Champion
Treba pobrojati koliko je privredni subjekata bilo naslijedzeno na prostorima koje je Covic zatekao i koje je opljackao da bi se on i njegovi kadrovi obogatili uz neka sumanuta politikanstva o hrvatskoj federalnoj jedinici koju nikad ni na kakav nacin ne moze ostvariti jer se takva tvorevina kosi sa EU nacelima
Hajde sada neka svaki od ovih ljutih bojovnika, boraca patriona u svakom komentaru upise godinu rodjenja i dane provede u ratu pa cemo pricati dalje. Evo mojih podataka : godna rod. 1950 , broj dana u 1042.
MA DAJTE, PA I PTICE ZNAJU DA JE PROBLEM LOPOVSKA SDA I NJEN SATELIT DF. AKO JE DO ANP ILI NAP STO ONDA NE FORMIRAJU U FEDERACIJI? CCCC DOKLE CE SE GLUPI I NEPISMENI NAROD BAVITI GLUPOSTIMA DOK IH "NJIHOVI" MUZU I STRIŽU. E PAMETI PAMET... PO PRINCIPU"NEK JE NAŠ PA NEMA VEZE KOLIKO NEMORALAN I LOPOV BIO"
''i špekulacijama da se pripremaju neki novi modeli privilegovanog partnerstva, ali bez članstva''. Razhebali nas, pa sad oce da nas spoje, ovi nas hebu u mozak
Ovi kod kliksa nemaju pojma kako država propade ako nema vlast. I da se ne ide u NATO ako zemlja nije jedinstvena. Neka ove nakaze rade malo na poboljšavanju međuljudskih odnosa. Ali narod zna, dok se prodaje svađa, krade se i država a i narod.
Pitali smo ambasadu? Zar nije mogao Bakir nazvati bjelu kuću i zaražiti pomoć? Ambasador ništa nesmije reći. Samo ponavlja stav. Osim toga SAD vjeruju samo Hrvatima. Oni su kao kurdi, naprave sve što SAD žele.
čovic i padre duduk su od dva brata djeca
amerika je uvijek bila i uvijek ce biti najveci borac i protivnik fasizma (zamalo ne napravi skakin lapsus)