Komentari (705)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije njanjanja nema kajanja! znali ste sta radite. ti vasi ideali ne postoje u islamu.
Itekako postojeovi njihovi ideali u Islamu samo ti nemaš pojma o Islamu, znaš maksimalno fatihu proučit.
@logic2 aha ti.ideali.. postoje jel? da se ubija covjek? ko su oni da sude nekome Gospodar je taj koji sudi papak jedan retardirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
NE DATI NIŠTA! Tamo ste otišli ... OSTANITE!
@MuhamedVehabija Istjeraj Srbe I Levate = isil
@MatkoTDI Ako bi po tome sudili onda bi trebali suditi svoj onoj djeci ciji su roditelji procesuirani u nasem ratu ? Tvoje razmisljanje je apsurdno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ta djeca su buduci bombasi-samoubice..nece biti koncerta, film festivala ili ponocke u miru i bezbriznosti. Otisli tamo, zadojeni bijesom, ja ih ne bi pustila nazad..
hosh policiju na vrOta
Čim su otišle u Siriju borit se za teroriste i rađat im djecu odrekle su se BiH tako da bi im trebalo oduzet naše državljanstvo a djeca koju su rodile ko zna čija su vjerovatno od nekog ISIL-ovca ko zna koje je nacije tako da nisu ni rođena u BiH niti imaju bilo kakvog osnova da dolaze ovde ili traže naše državljanstvo.Ni govora o povratku ovamo!!!!!
I ove jadne mlade majke su bile djeca kad su odvedene. Pretpostavljam uz odobrenje njihovih porodica gdje je babo pustio bradu i sav sretan dao kcer bratu po vjeri. Treba ih vratiti i zastititi, a pokazati istinu sta radikalne bradonje ustvari nude.
Treba ko Britanci,službeno im oduzeti-poništiti državljanstvo, i neka ostanu gdje vec jesu jer su svojom voljom otišli napustili matičnu državu da bi se priključili teroristima ISILu
Crkni govedo separatisticko
Bože pameti..
Bože pameti..
Ostani tamo. Sve one koje vole arape nek umru na njihoovoj zemlji caoo. glupacoo
Nece neki Klix vlasi i katolibani odlucivati hoce li se one vratiti ili ne. Hoce, imaju puno pravo na to. Samo da vam dam do znanja, sada crknite od muke.
sreća im je da majmuni što pišu komentare na klix-u ne odlučuju o njihovoj sudbini
Ne primaj nikog nazad, tamo su ga "popušili" pa je možda ovo novi način nastanka borbe! Ne vjerujem da je tu iko doše tobe?
One su državljanke Bosne i Hercegovine i imaju pravo na diplomatsko-konzularnu zaštitu. Posljedice treba rješavati kada se vrate u državu. Djeca svakako nisu kriva za ono što su uradili njihovi roditelji!
cuj prave greske??? skeci glave neduznim ljudima i hvaliti se time je mala greska?
Sazaljenje da se ima ha ? pa koji si Ku*ac otisla tamo ? Sad kada je stisnulo guzici hoces povratak i trazis sadaku ?