Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccccccccccccc, prodali hotel da isplate penzije, pa ovo nema ni u Hondurasu
Prodaju bubreg da izliječe gripu. Svaka čast. Ova država će propasti sama od sebe. Ne treba nam niti jedan neprijetelj.
Evo, dobar biznis. 10,5 miliona nije šala. Šta je sljedeće za prodaju da se isplate penzije? Koliko to još ima "stvari" za prodati dok se kuća ne raskući?
Nemaju para za penzije, a imaju za "dvije škole pod jednim krovom".
Predlazem da se proda zgrada u sred Mostara, u kojoj je smjesten Ured hrvatskog clana Predsjednistva, jer nicemu ne sluzi, te da se od tih para nabave: tetanus, protuotrov za zmijske ujede, rezerve krvi za operacije, zavoji, uredjaji za magnentu rezonancu, da se zakrpe rupe u mostarskom asfaltu, poboljsa saobracajna signalizacija, te da se Ured hrvatskog clana Predsjednistva smjesti u jednu Erinu sobu.
Ta zgrada se iznajmljuje a služi i već je dosta puta korištena i koristiti će se i dalje! Nek se proda zgrada gdje je smješten ured Bošnjačkog člana predsjedništva tek neka se nabavi tetanus, protuotrov za zmijske ujede, rezerve krvi za operacije, zavoji, uredjaji za magnentu rezonancu, da se zakrpe rupe u mostarskom asfaltu, poboljsa saobracajna signalizacija, te da se Ured bošnjačkog clana Predsjednistva smjesti u jednu Erinu sobu.
@iiiv Sto se mene tice neka se obje prodaju. Znas li ti mozda sta je korisno za gradjane nastalo u tim uredima?! Zaboli me kojeg clana Predsjednistva bi se prodala, ne patim od toga, a ti preispitaj da li ti je bitnije da ti predstavnik ima bespotreban ured, a u bolnicu moras ponijeti kupljenu krv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupice se malo vremena, dok se ne izglasa zakon o akcizama..onda ce se vjerni glasaci (penzioneri) za minimalac kupiti ponovo, uhljebi ce se podmiriti i sve tako dok posljednji resurs ove proklete zemlje ne bude iscrpljen.
ovaj hotel će kupiti Hercegovačko neretvanska županija i plan je da tu budu smještene sve institucije sva ministarstva
proguli kapacitete kroz guzicu, samo da kupi vrijeme
hdz mafija...
PIO prodao Hotel Ero za 10,5 miliona KM, novac će biti utrošen za isplate penzija Pa svih ovih preko 25 godina rasprodajete imovinu koju su izgradili komunisti i Josip Broz Tito i od toga se hranite i izdrzavate !!!!!! Nacionalisti sta cete poslije , nakon sto sve rasprodate i kroz guzicu protjerate ?????
Onda ce se vjerovatno povuci, i prepustiti da im neki novi Tito sve ponovo napravi, pa ce onda izgamizati iz svojih misjih rupa, srusiti sistem i ponovo uvesti nacionalizam da bi mogli pljackati. To su odlicno savladali. Stvaranje je za njih misaona imenica, i stvaraju jedino deficite i mrznju
@ante k Dosadan si sa svojim izmisljotinama, koje bacas po klix-u. Ispadas totalno nepismen, te ti savjetujem da se zapitas ko je napravio ceste i tunele kojima se vozis, izgradio bolnice i ambulante, doveo struju i vodu do tvoje jazbine, mamu ti besplatno skolovao, itd. Ne treba biti komunjara da vidis sve oko sebe, sto ti je Tito napravio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi danas ne mogu ni rasprodati što je Tito izgradio.
KO OVO PLACA HNK ILI FBIH? KOLIKO HNK IMA INSTUTICIJA NA ISTOCNOJ OBALI?
INACE KAD IZABERES SDA/SDP/SBB I KAD IM SE POGOTOVO PRIKLJUCI U FOTELJAMA HDZ, DA GA GREBES, MORAS ZAVRSITI U BANKROTU. ENO HRVATSKU SU BANKROTIRALI ZA 20 GODINA I PORED TOGA STO JE OD TURIZMA U TOM PERIODU UZELA BAREM 100 MILIJARDI EURA.
Gledaš u tuđe oči, a ispred svojih ne vidiš brvno! Hrvatska ima najveći BDP od svih zemalja u Jugoslaviji. To ti je kao kredit. Onaj tko ima plaću od 15000 KM si može priuštiti kredit da mu rata bude 800 KM a onaj tko ima 500 km jedva da mu rata bude i 150 KM. Tako i Hrvatska ima veće dugove i veća primanja, a BiH je ta koja koristi MMF a ne Hrvatska
@iiiv 62 Hvatska Dug inostrani $45,124,800,000 Dug po glavi stanovnika $10,700 Dug procent BDP-a: 87% --------------------------------------------------------------- Sto znaci, onaj koji ima placu $15 000, na primjeru Hrvatske ima dug od $13 070, a gdje su ostali troskovi. Recimo Srbija ima dug 78% BDP, a Bosna 31%. Inace BDP i BDP po glavi stanovnika se povecava ako su krediti veci, sto znaci, sto je Hrvatska vise zaduzena, visi ce joj biti BDP i BDP po glavi stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVE POKLONISE MAGARCI. PRVO SU NAKON DAYTONA SAV STAMBENI FOND BIH POKLONILI NERADNICIMA I UHLJEBIMA KOJI SU DOBILI TE STANOVE DA U NJIMA ZIVE, A DRUGIMA QUUURAC, PA SU ONDA KRENULI RASPRODAVATI IMOVINU I SAD KUKAJU DA NEMA PENZIJA, PA NARAVNO DA NEMA KAD STE UHLJEBI POKLONILI STAMBENI FOND VRIJEDAN VISE MILIJARDI EURA SA KOJIM SE MOGLO FINANSIRATI NA MJESECNOJ I GODISNJOJ BAZI NE SAMO PENZIONO, NEGO I ZDRAVSTVO I SKOLSTVO PARALELNO.
ALI NAJGORE OD SVEGA, POKLANJALI SU STAMBENI FOND BIH I STRANCIMA PO SRBIJI, HRVATSKOJ I INACE IZ BIVSE JUGOSLAVIJE.
@indoktrinator Ti si glup kao quuurac, zato necu ni trositi vrijeme da ti odgovorim. I onako ne bi skontao.
Dok nam ne počnu karati žene po kućama necemo se probuditi.
U MO se iz godine u godinu povećava broj turista, evo proradio i talgo voz iz SA za MO, koji je svaki dan pun stranaca. Hotel Ero svega 2-3 minute hoda od glavne bus + željezničke stanice u Mostaru, jer mu je lokacija fantastično odabrana (kvalitetan urbanizam i arhitektura). I sada, umjesto da je PIO Hotel Eru prodao npr. nekom lancu hotelijera ili privatniku (da otvori starački dom kao u hotelu), vladajuće glavurde u Mostaru samo misle kako da pokradu novac gradjana. Plus naravno
Plus naravno, hotelu Mepas ne odgovara konkurencija tako blizu! Mozda je upravo to i jedini razlog ove bludne i monstruozne transakcije! Nije mi jasno kako ce se u jedan hotel smjestiti administracija. U svakoj kancelariji ce znaci biti pisaona i tus kabina. Pa ko ce sve to popravljati i odrzavati i cisititi?! Trebat ce im par miliona godisnje samo za odrzavanje, jer vrse nelogicnu prenamjenu objekta. Naravno, i odrzavanje ce se placati novcem gradjana. Zaista nam vrijedjaju inteligenciju
Starački dom u centru grada??? I da stare osobe u piđami izlaze i šetaju se po centru grada???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ove naslove samo slikam i pokazivam ih svabama da nam se smiju, prodaju hotel da bi isplatili penzije wtf
kako je moguće da PIO nema novca,a iz SDA tvrde da ima skoro 50 000 novih radnih mjesta. NIJE VALJDA DA NAS BAKE LAŽE?