Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li bili Srbi ili Bošnjaci, da vidim hoću li ih braniti ili napadati?
hehehe...
Srbi su u Trebinju dole je njihova kasarna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakva je vojska kad im je dopusteno da vojnici nose obiljezja drugih drzava na ramenima...
ex oriente...da mi smo vrlo cudno biljka...nasi su specijalci najopakiji maderfakeri u svijetu a mi svi od cura do muskaraca desetljecima se palimo na te specijalce...kad kazes specijalac cak se i babama pi.cka vlazi... a nasi su specijalci svi pokazali ko su i sta su i kojeg karaktera 90-95... samo zbog nasih "specijalaca" i njihovog mentalnog sklopa trebalo bi se komplet iseliti iz bih
To su obilježja tzv.pukova,ne nose svi pripadnici ta obilježja a ti"pukovi"u suštini nisu ništa,oni ti polažu cvijeće na grobove,obilježavaju neke svoje datume,komandant puka nema nikakvu subordinacijsku snagu,formalni major,recimo. Vojska BiH je u osnivanju i ide prema NATO-u što je strateški cilj BiH. Ove pijane vojnike treba na disciplinsku komisiju ili sud,šta već.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko god da je, bili su govna od ljudi.
kako novinari znaju biti subjektivni sve je sumnjivo uvijek postoje dvije tri strane price
Kakve su im ovo Varta baterije reklame na uniformama? http://www.conrad-electronic.co.uk/medias/global/ce/6000_6999/6500/6500/6509/650990_LB_00_FB.EPS_1000.jpg
UKINUTI POD HITNO OS BIH!! Zgrade i nekretnine prebaciti na MUP. BOLJE DA TE PARE IDU NA POLICIJU I NA PRIVREDU i za bolji zivot nas svih!!!
UKINUTI POD HITNO OS BIH!! Zgrade i nekretnine prebaciti na MUP. BOLJE DA TE PARE IDU NA POLICIJU I NA PRIVREDU i za bolji zivot nas svih!!!
Uopste ne podrzavam bilo kakvo pijancenje u uniformi i pravljenje sranja bilo koje vrste. Medjutim, vidim da ovdje ima milion nekih moralista jugosnostalgicne orijentacije pa da vas pitam. Ako ste sluzili JNA jeste li ikad izasli u grad i onda pijani i uniformisani (a morali ste to biti) napravili kakvu pizdariju. Ako kazete da niste onda LAZETE! Napili se vojnici koji maltene zive s minama 24h dnevno, malo se napili, razbili neki telefon u dezuri i sad je to vijest. Joj sranja u 3PM. Svaka cast klixu sto vraca osmjeh na lice jednoj Dusanki Majkic koja ovakve vijesti jedva ceka!
pijani pripadnici iruzanih snaga!!! imena i prezimena.
Ma hajde za oprostiti je :) Ne cudi me da su se ponapijali s obzirom na to kojim poslom se bave LOL
Ovo je bilo na alkoholnoj bazi... OPS mediji će pogrešno protumačiti na nacionalnoj bazi
...zastavnik Tasa Šljokara, hehehe...
odma disciplinski postupak i hajde na biro pa se onda qrci..
treba im 4 tone krompira i da gule dok im oci ne ispadnu
Oni su bili na casnom vojnickom zadatku. Dok su se odmarali u trebinjskoj mejhani, uvidjeli su da im nema kolege. Neki nepoznati ljudi su dosli i odveli ga u nepoznatom pravcu. Krenuli su u potragu, morali su se uvjeriti da mu nisu sta naudili. Sreca dosli su na vrijeme a ko zna sta bi se desilo da su zakasnili 5 minuta. Poznato je da srpski doktori nepostuju hipokratovu zakletvu a posebno ovu recenicu ; "U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti.."
Kako su izveli ovu akciju u starom bosnjackom gradu Trebinju a kojeg su okupirali vlaxi, pcinju da mi se svidjaju OSBIH. Samo naprijed momci!
stari bosnjacki grad n postoji nigdje na svijetu i u tome je vas problem...
stepa,,,,,,, osjetim potrebu da ti ga mami uvalim do kraja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imamo strašnu vojsku. Ne daj Bože da se zarati. Prvi bi ka zapadu išli ovi što rade u OS.