Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam za ovog Rupela, covjek poznaje situaciju i uzgred mrzi Srbe koji su zaostali u vremenu i prostoru i vrijeme im je da se vec jednom oslobode kompleksa, kao sto neko rece, ne zivi se od stare slave. Prihvatite stvari kakve jesu, priznajte da ste krivi za rat i da se iskreno izvinite i s gnusanjem da se sjecate kakvo ste zlo napravili.
ja sam za to da slijedeci visoki predstavnik bude: Paris Hilton..
Samo nemojte Rupela.... :(
@sead24 - podrzavam prijedlog!
Ja mislim da bi najbolja osoba za visokog predstavnika u BiH bila Chuck Norris..:) Naveo sam ih ispod: Chuck Noris je dobio degenek od Bruce Lee-ja ali posto Bruce Lee-ja vise nema onda je on fakat najjaci. Chuck Norisa su zivog sahranili(u jednom filmu) i on se opet nekako iskopao i sve pobio. Chuck Noris ne nosi sat, on odlucuje koliko je sati. kazu kad ga je jednom medvjed napao sa ledja i kad se on okrenuo i digao sake da je medvjed odlucio da sam sebe pojede posto to manje boli nego kad te Chuck Noris bije.
Ne moze ovom kopiletu od drzave ni Bog pomoci.
Dimitrij Rupel i tacka.
Denis Efendic ili ZOOM66 www.denkastudio.com zoom66.blogger.ba www.sarajevo-x.com ovo su stranice koje ja posjedujem.. samo da se zna :D Braca Simic mi ne mogu nista :D
Ovaj put nek nam posalju nekog koji ce radit korist nase drzave a ne na njenom rascijepljanju! Dodburence se raskokotao ko debela koka zeljna svog ogromnog kokos-svinjca-Bosnjo otvori oci i ustaj-dolazi vrijeme unistenja zemlje tvojih pradedjova!!! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
O Bože poštedi nas Slovenaca molim te... a i ni Grcima baš ne vjerujem,
Ma Rupela za visokog, svkaku su nam slovenci digli lovu pa istom lovom napravili trzne centre banke itd. Nek pokupe i ovomalo sto je ostalo.
Ja sam za Valentina Inszka, on mi se jedini cini da je dobar cova ;)
rale ne seri nama je dobro
@nc nc nc E jadan si ti i svi vi koji prizivate nekog s bonskim ovlascenjim... Kako ne shvatate da to jednostavno vise nece funkcionisati! Jer treba dogovor pa taman 100 godina se dogovarali! Vi navikli da vam MZ servira gotova jela i sad ne znate nista pripremiti sami u dogovoru sa Hrvatima i Srbima! Kad to shvatite mozda vam i bude bolje !
MA KO GOD DA NAM DODJE KAO DA CE BITI NEKE PROMJENE...