Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"pet izvršnih direktora" Yebote kao da imamo milion kilometara pruge pa nam treba ovo gore pod navodnim znacima
@Pupak2 kinezi ih manje imaju 😉
Svaka čast za Džafića. Željeznički hljeb me odhranio i nikad nije bio bolji direktor od ovog Enisa, da bogdom ima više ovakvih ljudi na čelnim pozicijama, možda bi ova država i krenula naprijed
Ciji je kadar ovaj Dzafic?
Ne znam, ali dedo mi je zaradio penziju na željeznici, a mama radi od prije rata i to kao izvršno osoblje...oboje tvrde da boljeg direktora nikad nisu imali...i to ne samo oni nego 90% zeljeznicara...a ovo sto se desava je pokusaj HDZ-a da teretni dio koji zaradjuje dobar novac, privatizuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je bađuka moj, u penziju ih samo fikni Nista nove dovoditi
Igranka je zbog nastojanja hdz-a da u zeljeznice FBiH ubaci deklarisanog ustasu pod imenom Zulfo Robovic. Covjeka koji je javno u Zagrebu najavio da ide u Sarajevo da unisti ZFBH jer je prethodno liferovan zbog istih nastojanja. Enise,znam,tesko je ali ne daj se.
Sve zavisi od toga jesu li "podobni", ako imaju tu referencu "podobnost" onda su automatski i stručni i sposobni, ako nemaju referencu "podobnost" takvi nikako ne mogu biti stručni i sposobni pa tako nisu ni kompetentni.
Direktor, izvršni direktor, upravni direktor, generalni direktor, predsjednici upravnih tijela.... 12 vagona treba prebaciti od Ploča do Zenice
A kao direktor sposoban?, firma u ku.. U, a on sposoban....
Koji su ti cigani umjesto da naprave rekonstrukciju pruga. Uzmu koji putnicki voz i naprave linije za Njemacku, Austriju i region. Ma nema se tu sta pricat coban do cobana.
Kuda bi ti usmjerio voz za njemačku kad hrvstska i srbija ne daju vozovima preko svoje teritorije?
Dovoljan je do Bihaća dalje migranti sami odoše pješke .
ZELJENICE TREBA TRANSFORMISATI ILI UKINUTI 3 MILIJARDE DUGA IMAJU !!!!! I IMACE JOS TOLIKO !!! Ova firma je ober UHLJEB FIRMA!
@6FeBTzReVoLuCiJaa Što lazes pseto? Firma je bila duzna oko 220 mil maraka, a otkad.je Dzafic na celu dug je smanjen na 120...dakle covjek je 100 mililna duga vratio...a ti za 100 maraka pišeš kako ti HDZ naredi. Bruko od insana.
@Jimmy McNulty Najveći dužnik u Federaciji BiH i dalje je JP Žljeznice FBiH čiji dug iznosi 205,1 milion KM. Prije pet godina kada je objavljen prvi popis dužnika ovo preduzeće je dugovalo 142,5 mil. KM, što znači da se dug u međuvremenu uvećao za oko 63 mil. KM....RACUNAJ !!! pa sracunaj vrijeme do sada pa opet racunaj!! Mislio sam da si neki noramal lik jbg al vidi se da si potrcko neciji :( Hebo te big G!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u zemlji gdje voz koji ide 50 na sat iskoci iz sina hoce pet direktora
a zenička zaobilaznica.
da imamo normalnu drzavu lasic i njegov nalogodavac covic odavno bi tucali kamen na skrovitom mjestu
Tako to kod nas obično biva kad je nešto u državnom vlasništvu. Previše je tolerancije na sve i svašta dokle god je to na leđima države.
konak kod hilmije HD, malo smjeha https://www.youtube.com/watch?v=yTJABFnKgYs
A gdje se moze putovat ti vozom , dokle ?