Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicari broje plate u hiljadama,a penzioneri u stotinama maraka.A ti isti politicari koriste sve ono sto su penzioneri izgradili!Treba uvesti zakon da politicar moze imati samo 50% vecu placu od prosjecne plate u BiH.
Trebalo bi ali kako,kad upravo politicari prave i mjenjaju Zakone preko svojih poslusnika u parlamentima.Uveli su sebi Zakon da mogu i kad odu u penziju nastaviti raditi i primati i enormnu i platu i penziju.
@gooUser1608455981..u pravu si,sa ovim danasnjim korumpiranim politicarima je to nemoguce.Moramo prvo promijeniti ove politicare,pa onda mijenjati i ove nepravedne zakone.
Imal iko u ovoj Bosni da ujedini penzionere pa da svi zajedno srušimo i parlament i vladu federacije. Zajedno smo sila a pojedinačno niko i ništa. Dozvolimo da nam Novalić svojim nebulozama ispire mozak, uzima ono što nam zakonom pripada, negira zakonske povišice, i onda zamaže oći sa bijednih 50 KM jedmokratne sadake.
Penzioneri obespravljeni i zakinuti, trebaju stalno da su na ulicama i da protestvuju. Daju im sadaku, a njihove novce davno potrosili
Ovi izaberu Jasmina i mladost Tz unazade 4 godine.Jaso je Bingov jaran, koji vas oguli. Lomite se po trotoarima. Koliko vam je jasmin donirao za ovu predstavu. E ušto ostariste.
Koja vlast, gradska, kantonalna, federalna ili drzavna? Dovoljno samo nabrojati da vidis koliko ih ima, a ako krenete u bilo kakav protest politicari ce vas iskoristiti za svoje obracune..
Bravo, penzići.
Eto to vam je vaša borba dala.Da se nemerete kotarisati budala.Opet na TEKBIR kad bake zovne.
Dzukac idi u svoju avliju malo laj, gdje nije bilo borbe ostale su samo masovne grobnice nevinih Bosnjaka.
Bila je to borba za golo prezivljavanje, vjerujem da se penzioneri nikad nisu ni odazivali na tekbire, a oni koji su se borili da zastite svoje ognjiste, vjerovatno su omogucili nezahvalnim pametnjakovicima da pljuju i supljiraju po svemu.
Sami sebi krivi...
Nego za 1kilometar asfalta cijelo selo smrce lazno bjelo...Bake vam je Ne uzubillah Bog...pa trazite od toga Boga...
sta je istina vas boli
Do juce je većina ovih sto protestuju, drmalo firmama , zapošljavanjima i ovom državom. Sad ih niko ništa ne pita, pa protesti
Protestovali penzioneri... i to sva četvorica...
Vi ste ti koji lojalno već 30 godina glasate za iste. Vi, današnji penzioneri, ste ih i doveli na vlast 1990. Vi ste krivi za vašu sadašnjost i našu budućnost.
Bravo za Tuzlu, ustanite ljudi!! Zenica, Sarajevo, Bihac, Mostar, Banja Luka?????
Ništa hvala Fadile na 50km...sramota od vas.
A kada vam donesu kahve, kocke i ulja onda su najbolji? Rasadnik nacionalizma je upravo kod ovih titinih pionira tadasnjih, a danas najvecih nacionalista.