Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponavljam, ako su vaše ucjene put u evropi, ne želim tamo da idemo.
hebo eu
ne treba nam ta fasisticka unija gdje ce nam potomci nacista i fasista određivat sudbinu 🚫
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
koliko je puta HDZ blokirao i ne dolazio .koliko godina.A?
baba sisi ga.
Poručnica Prneš, ohebi malo u skokovima. Fašizam neće zavladiti Bosnom ni sada ni bilo kada. A Bosna će ostati vječna, a to su shvatili njih 26 iz EU.
A sto je najjace i na sto se narod najvise pali jeste da cemo mi uci u EU narode necemo mi jos uci u EU zbog dosta stvari koje nismo poradili u nasoj drzavi.A drugo kada bi usli u EU to bi znacilo kraj za ove politicare koji su na vlasti jer bi zbog kriminala morali da idu u zatvor jer EU ne voli i ne zeli politicare koji ce im praviti problem i svasta nesta kao sto oni to nama rade svaki dan a mi mutavi i bez razmisljanja glasamo ponovo za te osobe.
Spin, Marina
Samo u BiH se manjina za nesto pita
Druženje sa osuđenim ratnim zločincima koji bi opet ponovili svoja zlodjela isto nije evropski put, haj sad marš krmačo
gledao sam večeras emisiju avionske nesreće na nacionalnoj, vojni "nevidljivi avion" se srušio zbog malo kiše u senzoru......heeeeeejjjjj, svi im se smeju..... :(
DRITKO SE FALI DA SU MU GLAVNI POMAGAČI ZA EU: HRVATSKA, MAĐARSKA, SLOVAČKA, AUSTRIJA, GRČKA,... DA LI IJEDNA FASHISTIČKA TVOREVINA PREOSTALA A DA NAS NIJE POGURALA. NARAVNO KAD OVI VODE U EU DA ĆE RAČUN BITI PAPREN.
"Visoki predstavnik naglašava da sudije uživaju sigurnost mandata i da uzimanje u obzir etničkih kriterija u donošenju presuda krši svaki međunarodni pravni standard. Sudije treba da donose presude nezavisno i nepristrasno, na osnovu zakona. Ovakvim inicijativama BiH skreće sa evropskog puta", saopćio je OHR. Toliko o adz "europskom putu".
KO VI BI U EUROPU PO VAŠOJ MJERI, MALO SUTRA.
Sa vama na vlast,smo mi daleko od Europe,gospodjo ..
Ovo ona dvije škole pod jednim krovom, Apartheid u srcu Evrope. E, fašisti ko vas ne zna. Ugroženi a sve i jedna nastamba gdje su dotićni "žitelji" okićena šaharama, a nama hoće ljiljane da ukinu i pišu kazne gdje se istaknu. Eto do čega smo došli kao najbrojniji narod, šta nam radi manjina...
Cuj Bosnjaci okrenuli ledja haha. A ni Šmit nije za vaše zahtjeve protivi se tome a njega pistavila EU. Jesi glupa ko točak haha
Opravdano, nek se zale ujki Smitu.
A HDZ-ov nacionalizam, segregacija i usrašluk je, kao, evropski put. U cijelom svijetu samo kod HDZ-a pustoje dvije škole pod jednim krovom.