Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir Izetbegović nije uspio: -Da spriječi Hrvatsku da gradi pelješki most -Da progura sporazum BiH sa IZ -Da spriječi haos u SDA -Da sahrani Herceg - Bosnu -Da se dogovori o Izbornom zakonu Bakir Izetbegović je uspio: -Da se zavadi i sa Srbima i sa Hrvatima -Da opljačka bošnjački narod
@SkakaAbdulah nemoj tako brate mumine.Molim te uzmi lexilium i smiri se.Jer nije sin svih sinova g.Bakir Izetbegovic kriv.Naprotiv oni to njemu zele napakovati.G.Zvizdic ce znati kako da ss postavi prema g.Bevandi jer on je perkanica nase SDA.Njegov znoj, trud, zalaganje, odricanje, neprospavane noci govore koliko se g.Zvizdic bori za nasu Bosnu.Amin jarabi.
@DobitakZauvijek Mutevelija hvala na savjetu , evo uzeo sam dva od 10mg i zaljulja me , sve me naka toplina obuze , toplina i od lexiliuma i od nade i vjerovanja u ispravan put G.Zvizdića ka prosperitetu jedine nam domovine BIH. Puna podrška G.Zvizdiću , bošnjačkom heroju i bosanskom Sizifu. Da je Sizif biti lahko Sizif bio bi svatko !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mamu li ti ebem naboranu, prodatu, izdajničku. Ovo je naša država, naša prava, prava naše djece. Prodao bi našu budućnost za sitnu lovu a svoju obitelj ćeš obezbjediti i poslati preko grane. Svi ste isti, piJuni lojavi.
REALNO .... KAKVE VEZE IMA PRAVO MOJE DJECE S MOSTOM ??? 1. Prvo dijete mi je već vani a i drugo će će otići odavde čim diplomira 2. Skraćuje mi put do Korčule za 100 KM 3. Most je u Hrvatskoj
@HercegovacSr13 naša, naša. I tvoja i ebenog bevande i moja. Naša, svih nas. Ali što je najgore, država je naših budućih naraštaja, a sHebaše je konji secesionistički. Mi ćemo pod zemlju a djeci svih nas ćemo ostaviti samo probleme. Konkretno, pravo BiH na otvoreno more. Morat će riješit ovo međunarodni sudovi.
Ako Bakir misli da je on predvodnik snaga za ocuvanje ove zemlje takvu mogucnost je definitivno ne samo propustio nego izgubio kad je na Covicev nagovor prekinuo koaliciju sa DF-om a uspostavio novu sa SBB-om sa kojima je Covic ostvario vecinsku vlast za ostvarenje svojih separatistickih ciljeva sto potvrdjuje izjava Juska za izgradnju mosta nejma formalnih zapreka.
Tako ce stubovi mosta da se ugrade u Veliki i Mali Skoj,a bosanski politicari su se vec ugradili
Denis isto ko Sakib Softić, nije kriv, nego ga nagovori Bakir.
Nažalost BiH nije država..to je protektorat
Most je gotova stvar i uzalud se palimo ovdje gospodo, jal i srdžba nas neće nikamo odvesti. Sabura i smireno.Sve će biti, samo nas jednog dana neće biti. Jedino pravi mumin ima pravilan osjećaj za pravdu i istinu (Hadži Halef Davud al Gosara). Ničija ne gori do zore. Zbrinimo našu sirotinju dijelimo redovito sadaku i naštimajmo povišice penzionerima, mislim na prave pemzionere koji su radili 40 godina. Pelješački most povezuje ljude i narode.Borimo se protiv njegove gradnje.
Štenac, uz nogu još ovih pet mjeseci,a onda zatvor I. Sarajevo sa ostalom lopovsko - fašističkom bratijom!
Predajom Sutorine CG nakon pritisaka EU i Amerike , SDA, DF i SDP i ostali su otvorili vrata oduzimanja Bosanske teritorije i nepostojanje Bosne kao pomorske drzave. Sutorine, Neum, i uskoro Drina granica. i sta jos tek nas ceka. Bosnjaci nemaju izborne snage osim da daju izjave koje niko u politickom svijetu ne mari, jer iza njih ne stoje glasaci vec podjeljenost i mrznja koju prenose na citavu drzavu
Bosnjacki politicari nisu uspjeli: -Da spriječe Hrvatsku da gradi pelješki most -Da progura sporazum BiH sa IZ -Da spriječi haos u bosnjackom korpusu -Da sahrane Herceg - Bosnu -Da se stotine ustavnog suda odluka provedu -Da se iskoriste odluke Haskog tribunala za genocid i UZP i ostale zlocine Hrvatske i Srbije Bosnjacke stranke su uspjele : -Da se zavadi i sa Srbima i sa Hrvatima -Da opljačka bošnjački narod i osiromasi narod koji mora i 23 godine nakon rata da ide za hljebom
-Da ni u 100% bosnjackim opstinama nisu izgradili infrastrukturu, puteve, vodovod, struju. -da se napravi za 23 godine ijedan autoput - Zeljeznice i luke nisu napravljene
Zvizdic je pravi cirkusant posta xD
Bošnjaci od Dubrovnika do Korčule i mljeta imaju bar 5000 objekata u vlasništvu što sa članovima porodice i prijateljima koji ih obilaze čini sigurno bar 50.000 potencijalnih birača koji su jako zainteresovani za most.Vara se i gosp. Nikšić kao i Komšić što su protiv mosta jer će time više izgubiti glasova a samo zbog mosta moj nikada više neće dobiti.
Senaid Memic je prijavio da posjeduje kucu u vrijednosti od 300.000 KM i zemljiste vrijedno 90.000 KM te vozilo od 15.000 KM. Ilidzanski nacelnik naveo je i da otplacuje kredit od 160.000 KM PLUS Kuca od 350 kvadrata u Turskom gradu Izmiru, hotel u Antajili od 4 zvijezdice koji je suvlasnik sa Hasanom Cengicem, stan u Istanbulu od 120 kvadrata, stan u Becu od 90 kvadrata, kuca u Mihnenu 400 kvadrata plus basta i i i stan u Bosmalu na 11 spratu od 200 kvadrata. KOME TREBAJU MOSTOVI
https://ekran.ba/2016/11/06/ko-je-senaid-memic/
“S Bošnjacima“ ? Oni su susjedi koji ne žele svoje (23,7%), ali ti ne daju ni tvoje (RS i HRHB). Susjedi koji navijaju za Tursku jer ti navijaš za Hrvatsku i Srbiju, susjedi koji ti ne daju kanal iako nije njihovo da ti daju nešto što je svakako tvoje. Susjedi koji ne žele svoj entitet, ali ti ne daju ni tvoj. Ne daju entitet jer znaju da bi taj treći entitet bio bolji od njihova entiteta, tom je susjedu dobro samo dok je tebi loše. Bolje treći entitet nego rat!
@Europa7 Koje tvoje? Ono od UZP-a? Ono što bi ikako moglo biti tvoje jeste oko Širokog brijega. Kako misliš Bugojno, Travnik, Jajce da je tvoje, kad u svim tim gradovima živi više Bošnjaka nego Hrvata? Kako ste zamislili entitet? Gdje? Umjesto da se pogase svi kantoni i da se smanji administracija oni bi ovaj nametnuti sistem još da dijele. Tad bi u tom entitetu bilo dobro samo Čoviću i sviti oko njega ko što je i sad.
@Erazmo_25 A ma da i činite 90% stanovništva, morate se usuglasiti sa još 2 konstitutivna-politička naroda - Srbima i Hrvatima! Ustav ove višenacionalne tvorevine BIH ne poznaje termine većina-manjina, samo konstitutivnost naroda!
Ni batiskaf nije dovoljan da se spusti na dubinu potonule, cjelokupne politike bošnja...
Hoćemo neometan izlaz za nosač aviona iz Neuma
@Indigont hocemo neometan pristum nasem moru kao i izlaz sta je sporno? Zasto se izlazi u susret bogatoj hrvatskoj? Neka grade most koji ce povezati peljesac sa vir-om nikome ne smeta... ali nema stoka para pa po nasim ledjima... kakve ce to koristi imati za bosnu? Jedino sto se neki stranac nece predomisliti kad vidi kolonu za granicu da ostane u nemu koju noc ! Nista vise. HRVATI SVE RADE NA STETU BIH !
@opetiopet Koliko gluposti na jednom mjestu si napisao,uh
Kažu Hrvati ,a i Srbi Bošnjaci se ponašaju kao da je BiH samo njihova ,a kad imaju priliku da pokažu da je i njihova oni djeluju izdajnički u korist Hrvatske i Srbije
Naša je pod prisilom u Dejtonu a svakako se nećemo odreći prava da vedrimo i oblačimo i da ne dozvolimo velikobošnjačku unitararističku hegemoniju! Na referendumu nisi glasao za Republiku BiH nego za nezavisnu i suverenu BiH konstitutivnih naroda a to je ova današnja dejtonska BiH! HDZ vas preveslao i tada za referendumsko pitanje da bude tako koncipirano inače ne bi izašli na referendum!
StGeorg ,neće biti ni velikopravoslavne ,a ni velikokatoličke politike širenja na račun BiH dok je Bošnjaka ,nek ti je jasno mamlaze.....i ovdje nema velikomuslimana piz.a ti materina glupa.