Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji slobodni svijet. Postoje robovi zidova, i robovi kineza
Je li istina da je Izrael isporucivao Srbiji oruzje za vrijeme rata u Bosni? Istoj onoj judenfrei Srbiji koja je istrijebila Jevreje?
Nakon genocida u Srebrenici i genocida nad palestincima ne postoje međunarodna prava. Popisam se na onog ko se na njih poziva dok se palestinskoj djeci iznutrica rasparcava zbog posebne municije koju cionisti koriste ( metak udje u tijelo i raznese organ). Koji okot dodje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba vam oboje zabranit ulaz u BiH!
I ovu zabu proglasiti personom non gratta, kao i Kabirija, i pod hitno najvece institucije da se deklarisu po pitanju cionisticke drzave Izrael, da zahtjevaju postovanje zakona nase drzave na nasem tlu!!!
KO O ČEMU ŽIDOVI O IZRAELCI O LJUDSKIM PRAVIMA, UHH JBT
Peleg i Kabirija proglasiti perona non grata u BiH!
Predsjedništvo, MIP, pozovite vi ambasadoricu Izraela i razriješiti ovu situaciju i optužbe, i to hitno, ne dozvolite da se vas i nas uvuče u nekakve igre radikalizma i antisemitizma. Jevreji u BiH nemaju problema niti neprijatelja, niti je to država Izrael. Ovo je Čovićeva igra i optužbe na račun Bošnjaka da sebi priskrbi dozvolu za širenje i proglašavanje male privatne republike. Zlo od čovjeka.
🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸
Treba napraviti takmičenje između ove zundare i Bisere ko može više ćevapa pojesti.
I sta cete? Sta ako vi stojite iza njega? Ako je prekrsio zakon ove drzave i odg ce da je bilo ciji drzavljanin, vrlo jednostavno.
Izrael vrsi genocid,a pricaju o drugima
Vi nemate prava da govorite o bilo kakvim pravima kad Palestinci decenijama ne smiju da zaspu u vlastitim kućama, jer nisu sigurni hoće li se probuditi u kući ili će ista biti sravnjena sa zemljom. Stoko nacistička.
Dosta ste vi nama zla nanijeli sa genocidom iz 90ih debe.a kravvoo! Glavni kolovodja planiranja genocida nad Bosnjacima su bili amerikanci predvodjeni zidovskim genocidashima i rvukom Evropom! Nemate vi nama sta prijetiti vise! Znamo se u brk! Kabiri je strani drzavljanin i kao takav ako ne uvazava zakone Bosne ima da ga se deportuje naglavacke!!! 🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Marš u 100 pm, smeće fašističko. Vodi ga sebi ako ti je dobar.
Ovim cifutima se na licu vidi da su zli. Da Bog da vam Hamas pokoko sve vojnike.Oni nisu kao vi ne ubijaju djecu.
Oni koji uzimaju živote nedužne djece, majki, očeva, nemaju moralno pravo bilo koga kritikovati. I da se ne zaboravi, američki predsjednik vam (namjero malim slovom) može dati podršku u svakom moralnom i nemoralnom smislu, ali nije on vlasnik ove planete niti onaj koji dijeli i uzima živote. Prestanite da lajete i dignite glas protiv vlastite sotone. Dalje bi se glas čuo.
Ovi izraelci ko da ih je dodo ucio. Sve palestince porede sa hamasom. Koja su to telad. Nije ni cudo sto ih ni mater rodjena ne voli. Sve to na isti dimnjak treba izac!
Kabiri je stanovnik Mostara i postaje dio javnog života BiH.
Kabiri je homoseksualac koji ti uvali dio intimnog života