Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi Senade s tobom, nekako si "ispuhao", kad se sjetim starih dobrih "Dana" i one silne energije...
Senad Pečanin - seronja i potajni obožavatelj SDA i familije IzMetbegović
@Derim I onda si ti veliki, al ne potajni, obozavalac osoblja u jagomiru.
Radoncic da se odrekne kandidature i snazno podrzi Denisa Becirovica za clana predsjednistva.
Ako se to desi gos'n Šefik i gos'n Šefko Komšić mogu samo da se uhvate za uši i da zaigraju!
@BobaBG Zavidovički gazija Šefket Džaferović će pokupiti sve boračke glasove kao i redovne SDA glasače. Ostalo će biti do marketinga
Osoba koja se u sve razumije. Stvarno se čudim da nije na nekom mjestu u Pentagonu
Kad to kaze bivsi medijski reketas, sandzackog porijekla, mora da je "tacno"
PREVEDENO: Dobro UHLJEBLJENJE stranačkih vođa !!! U monogim zemljama izborom za predsjednika države, ZAMRZAVA se članstvo u stanci !!!
liberal koji zudi za totalitarnim sistemom. Uziva u slobodama demokratije i slobode govore a urla kako je najbolje bilo za vrijeme komunista. Problem je sa ovim nostalgicarima koji se nisu prepoznali u ovom svijetu zato sto su ocekivali da ce ih drzati ko neke svetce,a oni obicni ljudi, sto ne znaju sta hoce. Jedan dan hoce komunizam, drugi dan place radi manjka demokratije i slobode govora.
U ovom svijetu se, mujo, samo mogu prepoznati ublehasi, pokvarenjaci, egoisti, lazovi, licemjeri... i td..da ne nabrajam, pronaci ces se svakako. :)
Mudro... jesi to sam skonto il ti je neko reko
Recimo Željko Komsic crpi moc od bosnjackog glasackog tijela.
Oni crpe moć iz pljačke naše države !
Izgleda da su ovom šporetoviću mudrost i domišljatost jače strane. Stvarno, ko bi rekao da članovi predsjedništva moć crpe iz političkih stranaka. Ja sam mislio da je crpe iz benzinske "crpke"!
Pećanin: Članovi Predsjedništva BiH moć crpe iz političkih stranaka --- eki???!...ma ajde nemoj se zayebavati
Strasno inteligentan zakljucak.
Svako je danas izgleda kompetentan da komentarise politicke analize,procese i obiljezja i politiku kao fenomen...Prvo nisi sociolog,odnosno politolog .Tvoje analize su cisto mahalske...Da sam te gdje sreo i upitao!? :"Koje su 9 ovlasti clanova predsjednistva,,?Ne bih sigurno znao nabrojati kao i svi ,pa uvjeren sam 99% politicara na BH prostoru...Po meni su novinari glavni krivci sto svakoga potpisuju ka politickog analiticara...
Koji si kreten svega mi, mislis da ti ne bi znao pravnik odgovorit na pitanje iz ustavnog prava, popni se na zgradu, napuni pistolj, poli se benzinom, stavi uze oko vrata i skoci, ubi se, olaksaj ovoj i onako jadnoj drzavi.
Mi smo najbolji kada moramo raditi pod pritiskom, kad smo pod nečijom okupacijom, kao sluge, jer očito u ovoj zemlji nema pravih zakona a pitanje je kad će ih biti, i ovi zakoni koji imaju se ne poštuju, dovoljno je navesti odluke ustavnog suda koje se ne sprovode.Znači kod nas je može po zakonu ali i ne mora, ali naši vani poštuju zakone.Zbog toga bi volio da nas okupira najmoćnija zemlja Evrope Njemačka, da sprovodimo njene zakone, u Njemačkoj toliko naroda a svi Njemci.
Zašto ovi što su sa dvije kese došli u Sarajevu uvijek dobijaju prostor?
@Huuska zato sto su u Sarajevu vecinom debili, takvi poput tebe.