Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo je upravu. Svaki dio Sarajeva a i manjih gradova je pun dilera, reketaša, kockastih glava, sitnih jajara koji polahko ali sigurno srozavaju sigurnosni sistem. Posebno je u Sarajevu primjetno da svako treće auto je preko 50.000 i vozi neka kockasta glava bradata bez dana radnog staža. Podhitno velika i opsežna akcija je potrebna, ali nažalost isti ti paša bruda steroid kockoglavi su uvezani sa policijom, političarima i pravosuđem.
Jel ovo onaj iz serije : Kucamo na vrata zaboravljenih asova 😂😜😁
Gdje je god ovaj uhljeb Pecanjac zapeko tu je uvjek bilo zagorjelo. Gdje god je ovaj lik bio od ministra pa do direktora tu jd zagoretina poslije godinama smrdila. Liku da ostavis dvije ovce na cuvanje jedna bi mu pobjegla. Zato usra onaj Pecanjac ne rise više matereti.
Hoće li iko reći ko je onaj što se "ubio"sa kesom na glavi obljepljenom selotepom
Ako je iko napravio atmosferu straha to su političari sa svojim vokabularom,podmitljive sudije stranački kadar,također tužiocu, policija,mediji,pa tek onda građani,ali vi uvijek se bavite posljedicama
ti si mi za sablje i sam si bio i politicar i policajac ,....sram te bilo
Moj pecanac kad ,,NARODNA SABLJA KRENE,,vas ce 90 % zavrsiti u zatvorima
Kriminilizacija policije ks počinje dolaskom ovog čovjeka, ne znam kako ga nije stid pojaviti se u javnost,sjetite se nerazrijesenih slučajeva iz njegovog perioda,a o ostalim ,,uslugama,,mupa da ne pričamo
Ko vise forsira ovog samozvanog experta za policiju???? Lik koji je sklonio policiju sa ulica, ubacio ih u automobile i uveo dolazak po dojavi o krivicnom djelu nakon sto je isto pocinjeno. Time je zastitio policiju od direktne konfrontacije sa kriminalom ali je direktno ugrozio bezbjednost gradjana koji i placaju tu policiju i njihov benificirani staz.
Blebetanje uprazno.Država nije koncipirana na taj način da se suzbije kriminal jer su instrumenti vlasti dijabolično konstruisani.Onaj ko je planirao sve ovo znao je dobro šta radi.Ovde je na djelu duhovno masovno ubistvo ,razvlačenje pameti i pritisak na zdrav razum.
Drugim riječima agresija na BiH nije prestala 1995 nego je nastavljena drugim sredstvima.To se zove specijalni rat.Još kad bi narod skontao ko je pravi agresor bilo bi malo lakše.Ovako nećemo daleko dogurati.
Treba narodu sablja vec 30 godina, vi ste na vlasti veci kriminalci nego mi iz naroda.
Palamudski serator.
Sećam se sablje. Tad su hapsili od krimosa ozbiljnih do sitnih džeparoša. Pola godine, kriminala, droge... Nije bilo Pola estrade bilo pohapšeni hahahha.
jesi li to sam donio zaključak ili ti je neko pomog'o?
Ne možemo se mi porediti sa Srbijom.Srbija je ozbiljna država i ima jake službe.Danas su uhapsili Kineza koji je pobjegao iz zatvora u Trebinju.
Ozbiljna država....axaxaxaxaxaxax...ma more bježi se u tri Lepe...
NE SERI !!!