Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda BPK, a ne SBK. Klix amaterizam
Ovce jel vam sta jasnije sad?
Fuj ! Pa ljudi moji ima li iko normalan u ovoj Državi ? Menadžerska mjesta na čelima kompanija i institucija u većinskom državnom vlasništvu NISU RATNI PLIJEN :( Koliko se sjećam, Zakon je predvidio KONKURSE i PROGRAME RADA. K'o fole konkursi, k'o fole zakoni i na kraju, k'o fole DRŽAVA...
Vau, i u Govnazdu se vore za vlast. Nad cime vlast, nad govnima kao sto samo ime grada govori. Uvijek pisem, napravite to postrojenje za preradu govana i problem rijesen.
Zna li neko da li je ovako svugdje?? Da se direktori drzavnih firmi postavljaju od strane stranaka ili ide preko konkursa????? ako moze neko ozbiljan da odgovori
Ma ja kako. Nema veze što je školovan kadar na birou. Daj ove iz stranke da smjestimo, a školovane ćemo na zapad poslati. Pa dokle više ovo ovako, ako nisi u stranci nigdje te nema.
nije ono u stanju tab koristiti, a dijelilo bi pozicije
Glasovima im omogućavamo pljačku.Do nas je
olloh su se uvaliliiii
fotelje tako srcu drage...sve ostalo je farsa za nepismene i polupismene...
Šta kaže važna je stručnost politika nema ništa sa tim ...hahahahaha
Strasno
Ma ja ba, samo nek se vrte pozicije, nek se trpa u dzepove...
Ramović papčina
Vidi kurvanja SBB-a, kao oni nemaju ministre ali dobiše direktorske pozicije pa će glumiti da nisu u vlasti.A ona iz DF-a sve je kopala da ostane predsjedavajuća kantonalne skupštine, a do juče pljuvala onu bivšu predsjedsvajuću skupštine iz SDA. Ova većina će se mjenjati još 100 puta jer Goraždanski kanton je poznat po potkupljivanjima i ucjenjivanjima.
Nekada je Zeljko Komsic ovako govorio o SDA i HDZ a sada kada je dvije godine stariji i "pametniji" ide u koalicije ponovo sa njima !
https://youtu.be/smrlpOmiuEo?t=45