Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad izmislite neki novi sukob, pa napravite još jednu krizu, jbo vam pas mater kriminalnu...
@xomer Krajem 19. vijeka dio pravoslavnih Bošnjaka je posrbljen, odnosno uzet za sluge od strane Srbije. Od tada ginu, propadaju i gladuju za Srbiju. Tako je i ovaj put, kada je Srbija počinila genocid, krivica pala na ovu srpsku šaku jada u BiH. Po presudi oni ostadoše genocidaši i zasluženo najveći primitivci na Balkanu. I još se tome raduju. I zato će jednog dana i propasti.
@HajteMolimVas ti si srbin potuceni. zato i lazes jer ti je tako zgodnije nego da se suocis sa gorkom istinom o svom poreklu
Skupljam pare za jednu atomsku bombu da bacim na balkan, znal ko kolko to kosta otprilike?
Može i osiromašeni uranijum tzv. kokuzni.
Krajem 19. vijeka dio pravoslavnih Bošnjaka je posrbljen, odnosno uzet za sluge od strane Srbije. Od tada ginu, propadaju i gladuju za Srbiju. Tako je i ovaj put, kada je Srbija počinila genocid, krivica pala na ovu srpsku šaku jada u BiH. Po presudi oni ostadoše genocidaši i zasluženo najveći primitivci na Balkanu. I još se tome raduju. I zato će jednog dana i propasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja nepravda:dolaze oni iz RS-a i po stranackoj sve zive poslove drzavne dobise.Pravoslavci iz Sarajeva koji zive tu ne mogu mjesto jedno dobiti,oni nisu Srbi.Ljudi ga popusili u ratu,ostali jos poslije svega i puse ga i dan danas.
kakvom crnom djelovanju,bakje i dodo i cova rade ko tri brata jedan odvali referendum ,drugi satro tuzbu a treci jednako udara treci uz potporu eu i mz. ovce bleje,udaraju po apaurinima,mjere pritisak i secer ;D
Najbolji komentar na reviziju tužbe BiH protiv Srbije: https://www.youtube.com/watch?v=4g3s56y5nBA
Krajem 19. vijeka dio pravoslavnih Bošnjaka je posrbljen, odnosno uzet za sluge od strane Srbije. Od tada ginu, propadaju i gladuju za Srbiju. Tako je i ovaj put, kada je Srbija počinila genocid, krivica pala na ovu srpsku šaku jada u BiH. Po presudi oni ostadoše genocidaši i zasluženo najveći primitivci na Balkanu. I još se tome raduju. I zato će jednog dana i propasti.
Ma sta imas odlucivati o daljem djelovanju. Uzimajte plate redovno i kradite kao i do sad. A kad dodju i prodju izbori opet jova na nova.
O pa poganu vam....vasu. Pa daj sarajlije istjeraj te te cigane iz institucija ...ako nema Bosnjaka u bl istjerajte ta govna vise iz zajednickih institucija
Ne postoje zajednicke institucije nego drzavne institucije
Pizde, pobrisali sve komentare.. :/
Niste odlučili o daljnem djelovanju širenja vaše tvorevine?Čudi me..............
Ma samo se vi tako prepucavajte. Bitno je da plate idu, a to što je rezultat vašeg rada ravan nuli, što bi se vi brinuli o tome. Neka se priča i raspravlja o nebuloznim temama koje nemaju veze sa poboljšanjem standarda BH građana. Kad malo bolje razmislim BH građani nisu ni zaslužili bolje.
Predviđam slijedeća teme za nove prepucavanja dok država tone: 1. Izborni zakon 2. Uvođenje TV kanala na hrvatskom. 3. Treći entitet
4. Izbori u Mostaru.
Je li se dusanka smirila vasa nesudena misica, kakve tenzije boze sacuvaj....
Hocemo da rahmetli Izet Nanic dobije ime ulice u Sarajevu,bruka i sramota ......
Najbolje je da vi nikako ne djelujete, tako ste najdjelotvorniji ... Bez vas se svakako može . . .