Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ovu opoziciju u RS niti vidim ikakvu razliku izmedju vlasti i opozicije. Koliko vidim samo ih pljačka intersuje i jedne i druge.
O kakvom ova entitetskom glasanju prica, po njenom ni u wc izgleda ne mozes bez entitetskog glasanja
Pa i nema razlike osim da su ovi gori od Dodika. Dodik je samo glasan, a bolje je imati i takvog u koaliciji ako se već mora surađivati (a mora se), nego ove hinje.
kakva konstinutivnost gtrs-a...nije drzava...vec obicna mjesna zajednica koja u svom sovinistickom nazivu iskljucuje sve narode na tom prostoru koji nisu srbi...pri tome nastala na genocidu...utuvite to sebi vec jednom u tu fasisticku glavu
Najsladji mi je ovaj pun krug ludila kad ovako napadaju Dodika upravo je slusam u vezi drzavne imovine, u folu Dodik potpisao da je drzavna sto implicira da to ona pogotovo ne bi nikad dozvolila. Sa tom se pricom uvlaci malo i bosnjacima a neki se i primaju da stvar bude skroz sizofrena.
tako izazovna.sad vec starija. ali mistery. top.
Dragi moji Srbi mogu li vas zamoliti sve da ne dižete više tri prsta. Zašto? Pa to vam je Vuk Drašković uveo krajem 80tih 20tog vijeka. Pa kakve to veze ima? Meni to kao Bošnjaku smeta iskreno zato što se zloglasna Hanđar divizija tako zaklinjala. Nemojte vi.
Ovi samo hajcaju jedni druge
Odakle ova Milfara ispade sad…zaboravio sam na nju
Kad vitoperenje smisla nema granica onda će pojesti samo sebe i one koji ga pronose. Monstruozno u sebi sadrži autodestruktivno.
Daj Boze da je ovako kako ova navodi, ali na zalost, laze. Klasicni populizam
Reče članica predsjedništva stranke koja je odgovorna za početak rata u BiH!
Gđo Pandurević, glabajte ga.
Dodik je njima dobro ispro mozak
Delulu.
Ovi u RSu političari su jedni veliki idioti. Jedni na druge, ali zajedno za Vučića. Sve su uništili, ovisni o BiH i nešto pričaju.
Dodik je kud i kamo bolji saradnik od ove opozicije.
Ma ovo je obično politikanstvo.Narod nije ugrožen kada se kažnjavaju kriminalci ali jeste na dobitku.Osim toga,gospođa Pandurević ne govori u ime opozicije.