Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad milfača na vlast dođe...
Bravo Aco macko.
hebozovna je posve :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pandurevićka 100% u pravu!!!!
sto im neukibete platr iz uprabn
Pandurevićka kao i obično mlati praznu slamu, svima nam je jasno da se ona neće odreći svoje plaće,ovim samo pokušava da se dodvori građanima
koja demagogija pred izbore a poslednje dvije godine stalno su radili toboze na usaglasavanju zakona o platama da bih ih povecali sad kad dolaze izbori kao smanjiti plate gospodo parlamentarci ovo je i za djecu karikaturalno nek vas je stid ako imate obraz a mislim da vi to nemate
Blefača!!!! Zna da nema ništa od toga, ali ona eto...Mogla bi za primjer trecinu plate dati u humanitarne svrhe
Polako pocinju da daju rezultate ' nasilni 'protesti' , svijdelo se to nekom ili ne. A ubijedjen sam da ne bi ovi nasi 'politicari' ovako razmisljali da nije bilo paljenja vlade, predsjednistva i ostalih pizdarija. Ipak su se uplasili malo za svoju guzicu. Biliv mi. Poz.
Hajde da ti četnikušo prvo odgovaraš za ratni zločin.
i sad ce trubiti dp izbora o tome.....a smanjenja nikakvog ni na mapi. čak i da smanje, samo bi našli novi način da nadoknade ta primanja kroz veći nerad i korupciju. Za vas je samo usrana motka....
šipu mu tuki
SDA vazno prosipa price da ce podrzati zakon, a sta ce da bude vidjecemo tek kada i ako do toga dodje ... pokazali su nam do sada hiljadu puta da misle iskljucivo na svoj interes.
Vidi ove fašistkinje! Sad bi smanjivala platu a do sad ni riječ. E ne moraš je ni sad smanjit' da Bog da ti za lijek trebale!
Mnogi to vec i rade, odricu se placa i beneficija, to treba da urade oni koji dosad nisu
Koji??
fahraon
Prvo pocijepati ustav na sitne,sitne komadiće pa onda lagano dalje :)
Naravno da se primanja nasih politicara u ovom teskom stanju kakvom se nalazimo trebaju smanjiti. Ali kako dav to ocekujemo od nekih pojedinaca kada znamo da im nije stalo do drzave i naroda koji zivi u njoj.
E i ovo jos nisam docekao da Pandurevic radi u interesu drzave, a sto se tice SDA znam da su oduvjek podrzavali smanjenje placa, a dok su srpske stranke SBB i SDP to uvijek blokirale a dokaz je i ova izjava:""" Kao član Komisije za budžet i finansije sam bio suzdržan u vezi sa ovim zakonom", kazao je Anto Domazet, zastupnik SDP-a.
i ja da sam u sda trazio bi smanjenje, odem u telekom i klepim koliko mi treba. Plate bi se skroz odrekao