Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahhha , pa skonto čojk da ne treba zvat lopove
@blanco ... bolji hiljadudoduplo , e sad zamisli kakvi su ovi iz SDA bili kad su ovi vaki nikaki od te take pljačkaške SDA bolji hiljadudoduplo
@BulevarIrana Jesi li to ti prešao u SDA? Još si im samo ti falio.
Hahaha, hit! Dodik pod sankcijama, SDA na blocku, jos samo HDZ da puste niz vodu i mirna Bosna :)
Na lijepo grub način rečeno da SDA, nema šta da traži na bilo kojim izborima u KS! Narode sada ste vi na redu.
Nisu to odabrani delegati vec je to trenutna vladajuca vecina. Neka sutra SDA preuzme vecinu, razgovarace sa SDA. Tako to ide.
Liči mi na šamaranje SBB i DF koji muljaju sa SDA. Strane kredite za projekte u KS vlada na čelu sa SDA nikada ne bi dobila, jer svi znaju gdje bi završili. Pošto je vlada šestorke dobila, SDA bi na vlast uz pomoć "papaka". Fahro Pecikoza (dabogda dobio zapetljaj crijeva ko ga je stavio na izbornu listu) to nagovijestio u Faktor-u. Vidjećemo šta će biti.
SDA još nije SVIJESNA da je OTPILJENA !!!
Zato dobro treba pratiti i s rezervom uzimati sve sta radi ovaj medunarodni projekat zvani Vlada KS. Vlada koju su stranci spojili od nespojivog samo da bi ponistili volju Bosnjaka koju su oni kroz izbore pokazali.
od sdoo i azrail bjezi
Stoka
analiticar2019, NAJ VECI PARADISTI SU SDA ovci.
Pa zasto,.....zasto si njih zvao,a nas nisi....smrc,smrc.....necu vise da se igjam sa vama,nemam vise paja,sve su nam uzeji....hahahhaa
KAKAV BA ,,SDA,,? UHLJEBI GDJE VLADAJU, TU TRAVA NE RASTE. ZNACI, SVE JE MRTVO.
Potvrđuju još jednom da su strana agentura
Igra za Šnjooke. Nema od NATO ništa dragi bošnje, Samo vas zamajavaju, a EU vas nema ni u primislima. Macron vas je otepao ko beba zvečku. Ima samo da cvilite i moljakate HR da malo otvori granice.
Auuuu pa to ugrozava vitalne nacionalne interese 😁😁😁
Bakire ode milijarda..šta si skonto sad
SDA ide na smetljište istorije zajedno sa sb i df a hdz će se načekati da uđe u vlast na federalnom niovu u budučnosti.