Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veli da je od 93. i on ukljucen, na nama ce i on penziju zaraditi.
pa ja sam mislio da je sve već oplemenjeno, sve samo plemena neka u politici i institucijama, nema shexa, sve rodbina istog plemena.
Palmeru, don't shit... Cuj "oplemeniti institucije"... Ovo bi znacilo da su oni vec plemeniti ali ih, eto, treba jos malo oplemeniti...? Ne znaju oni u institucijama sta znaci "plemenitost" ba. Znaju samo sta znaci "pleme"
Ne rise, nego hapsi tu bandu
Do what?!
Od g.○vana se pita ne pravi
Ameri su leglo demokratije koju su najuspjesnije ostvarili prvo u Japanu gdje je svaki civil dobio svoju dozu zracenja, zatim u Vijetnamu ucinise isto sa napalmom pa Koreja, Irak, Jugoslavija, Srbija, Libija, Sirija, Ukrajina....Rusi, Kinezi, i S. Koreja nisu cvjecke ali su mi dragi sto ih ne yebu i sto im stadose na rep.
e mojne ti svega ti, svima su vam puna usta BIH a drzite status quo, uostalom to i jeste cilj daytona, ko 2 koreje, vijetnama...ugl. oproban recept
Počnite hapsiti već jednom, ali krenite prvo id tuziteljstva i sudstva pa onda Baakira, Dodika, Covica i svih takvih skicnih ljigavih kriminalaca koji nacionalnim pricama je.u narod u glavu...
GOSPODINE!!!!!! ZATVOR JE PRIPREMLJEN!!!!! I NOV!!!! MJESTA IMA BAREM ZA UZE RUKOVODSTVO (SNSD), (HDZ), (SDA, (SDS)!!! PA I JOS PONEKE POJEDINCE IZ OPOZICIJE!! OD SUTRA DA KRENETE VEĆ KASNITE 25 GODINA!!! POŽURITE!!!!
bih nikad ocito nece uci u eu. a nakon svega nije jasno kome je to uopce korisno i potrebno vise. bosni i hercegovini i nije dapace..
Ma oplemenjuju institucije BiH ljude u Bosni pravo , rokaju do jaja i ne vade .OVAKO SE TO RADI U BiH. https://www.klix.ba/vijesti/bih/skupstinski-zastupnici-u-hnk-za-9-mjeseci-nerada-nagradjeni-sa-168-000-km/200804014
Treba ovo treba ono
Jedini spas je bježat
Nikad mi necemo u EU. Samo cekam da nam uvedu i vize za odlazak u Hrvatsku ili bilo gdje u EU.